SSP 髮廊💈 討論區 2021

收藏  |  訂閱
27  213.7k

之前系天我胡對面個短金髮細粒,健康膚色靚c9,轉左去祝街車房對面開工,但佢好早收工最好六點前去!

引用:
原帖由 ccwu56x2 於 2021-10-25 16:24 發表 查看引用來源

原來係狗店 2.0 ,咁 1.0 係轉左手定點?
1.0琴晚路過見無人, 見啲野執好晒好似準備撤退咁...
可能會退租/頂手比人?

99店隻帶膠口罩老狗失蹤左一個禮拜! 麻煩師兄們見過佢行蹤通知聲,好掛住佢!謝謝大家!

終於試左小B, 按摩力度唔足算係咁啦, 起機要三魚, 打牌要五魚;
慶合合揀左打牌,可中車,奶蓮,奶西, 皮膚白滑真pink蓮波,
男上狂渣波狂屌出野, 服務及態度OK但有啲催鐘成日問出野未....

引用:
原帖由 師奶最愛 於 2021-12-9 16:48 發表 查看引用來源

五魚唔得   早排有帖話收弍仟便是此師奶  新客好好招呼 起碼都叫做按下  熟咗後又不足鍾(二十分鍾)又hea所以都沒再幫襯 收費不平吖 升空 要三魚起埗 ...
講得啱,第一次去好好招呼,又得按摩又有渣波奶蓮摸蟹大車,收三魚包起機,要打牌要收兩叉野仲要外出時鐘,第二次開始hea做,冇按摩得三樣又好快同你起機,真系唔夠20分鐘搞完趕你走!所以之後冇下次!

引用:
原帖由 師奶最愛 於 2021-12-10 17:04 發表 查看引用來源

你又好啦師兄 三魚有咁多嘢玩 每次入去 吹兩句水 上床就開始嚟 上上落落20分鐘搞掂 邊度有嘢玩
囡夾人哦, 你樣OK又乾淨企理咪多啲野玩... 我有既你未必有, 唔恨得咁多架啦!

我係SSP髮仔共食過四條女:

第一個係五連鋪近大排檔果間迷你店, 遇到新做白滑靚中女,上閣樓床肉玩, 有得大車有渣波奶蓮有得屌, 收三魚半。

第二個係99店隔裡新裝修店,上閣樓有間房內,鬈髮細路廣東中女,有環吹有屌收我三魚。

第三個係五連鋪算新開既小B店, 幾夜下得我同佢小B兩個人, 有按摩按完就打牌,有大車有69互動有奶西奶蓮有環吹,收我五魚。

第四個係公次旁高佻靚中女,有按一陣再奶蓮69互動奶西有小車車住黎屌, 收我六魚。之前按過都得按摩加出火收三魚,今次係食貴啲但印象幾難忘!

今日早收去左E陰交界,洗c店旁間迷你髮仔,有件細粒著白裙c9幾吸引,開兩魚按+出火,三魚按+打牌,揀左後者,上房有得洗手,jer,先按摩幾個字,骨技一般預左,P3先奶蓮奶一陣,又渣又奶佢就捽jer, 硬左上套男上邊狂渣波狂屌出野! 閪窿幾窄幾好屌! 但冇車牌冇得轉體位……

前往最後回覆