上一頁下一頁
發新話題

SSP 鴨記可樂分享

收藏  |  訂閱
50  34.7k

引用:
原帖由 hkratos 於 2021-6-29 09:51 PM 發表 查看引用來源

我都想搵替代品,但係ssp 多數搵笨X.
最初我也有擔心,也是第一次找SSP的囡,抱住試一次心態。最終發現係好野,亦係目前食唯一一個SSP囡囡。

引用:
原帖由 qwertyuiop2016 於 2021-7-2 12:54 AM 發表 查看引用來源
好小有囡囡肯玩69徐非加錢。
出來玩,彩蛋一向係互動而來,有mood 就什麼也有可能。有時加$都未必有。

[quote]原帖由 kkkk2019 於 2021-7-2 15:05

多次聯絡不到;她也沒主動回覆!

引用:
原帖由 Kasko 於 2021-7-27 05:16 PM 發表 查看引用來源
多次聯絡不到;她也沒主動回覆!
我約咗成年,Whatsapp一定會覆。

回覆 22# reddoor 的帖子

40一樣可以成個大媽,50成個姥姥哈哈哈哈哈哈。。。。

我約咗成年,Whatsapp一定會覆。 [/quote]
可能客多唔憂做,比較串,apps約過,問1個大約時間有無空,只覆1個字"無".

引用:
原帖由 kkkk2019 於 2021-6-19 13:18 發表 查看引用來源
鴨記可樂揼骨出晒名,B餐及C餐CP值又高。我第一次上去已食C餐。之後都是,欣賞佢性格爽直、骨技好、又好砌。
大家有無試過?可以分享吓心得,又或者有無其他好野分享?🙏🙏🙏 ...
😱😱😱😱😱

附件

回覆 1# kkkk2019 的帖子

可樂is CarX?

引用:
原帖由 bs9 於 2021-8-4 12:55 發表 查看引用來源
我約咗成年,Whatsapp一定會覆。
可能客多唔憂做,比較串,apps約過,問1個大約時間有無空,只覆1個字"無". [/quote]
你問即日多數無㗎喇. 你有心最好早一日問.

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆