上一頁下一頁
發新話題

招鐘意玩多p 既傾下計

收藏  |  訂閱
121  32.4k

玩過一次 , mmf

引用:
原帖由 couplelover 於 2021-7-21 15:35 發表 查看引用來源

所以通常上網搵人玩

我玩過mmf mmff
換過3年
都唔係咁易呀🤦‍♂️🤦‍♂️

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2021-6-30 08:04 發表 查看引用來源
講吓經驗啦咁 7P, 其實應該係8P, 因為成日漏o左自己 係七男一女
其中一男係玩開主奴o既SP, 其餘果D 係佢 (應我要求搵返o黎o既"朋友")
地點係SP 自住o既村屋一間, 唔好問我點解一個人住咁大地方, 呢d 野我都 ...
我都好記得蛇蛇既呢段往事

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2021-7-1 06:22 發表 查看引用來源

其實係真, 第三/四個果陣已經係俾人超快超大力咁插o左成個鐘以上
由開始好舒服到高潮o左n 次勁敏感再到水就快乾超痛, 已經唔再享受
除非條女奴性好強, 純粹想感受果種無助同埋痛苦啦, 否則3-4p 的確係最理想

...
我諗就算知道痛苦,都有好多女想試下比人輪成晚既感覺

引用:
原帖由 MAN818 於 2021-7-17 06:53 AM 發表 查看引用來源
好難架...熟悉的朋友唔可以,因為他也是你朋友圈中的人如果他們一吓口梳,變成全世界都知道你的事❗如果不認識的人又怕對方立心不良, 甚至乎有被勒索可能, 也可能遇上變態的人有安全問題❗ ...
係呀大家都驚
我一個正正常常都會擔心
但又好想搵到人一齊玩
真係好難搵

回覆 85# Paklam_lee 的帖子

要不試下我,pm.傾😁😁

引用:
原帖由 SexDevil 於 2021-7-21 20:29 發表 查看引用來源

我諗就算知道痛苦,都有好多女想試下比人輪成晚既感覺
某程度上嘛, 呢個都算係自己吸引力o既證明o既
即係好似同時間有好多男人都對自己有反應, 想同自己做, 可以因為自己/ o係自己身上射到精
代價雖然係痛, 但都覺得值得囉
男人其實都有類似o既心態 (我覺得), 邊個唔知打波實有機會跌傷撞瘀?
以前讀書時期見到有某幾個男同學膝頭哥長期都係破皮o既
我心諗你沖涼濕水果吓唔痛o架?
但叫佢從此戒踢波你估得唔得?

有試過MMF, pm

係sp 帶fd黎同我玩

回覆 99# 樂天兒 的帖子

兩男一女? 定兩女一男?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆