上一頁下一頁
發新話題

招鐘意玩多p 既傾下計

收藏  |  訂閱
121  32.4k

引用:
原帖由 [url=tel:344178344178]344178344178[/url] 於 2021-6-30 19:06 發表 查看引用來源
我喜玩3M+1F , 4P,
條女可以同時滿足所有窿,
條女肯吞精更正
你計錯數 有一個窿可以插兩條㗎

引用:
原帖由 小恩.__. 於 2021-6-29 10:27 發表 查看引用來源
正解 但心諗做乜春 識鬧人就主奴咩
我本身都唔係咩主人格,但以前條女,一上左床就會自動上身咁,個眼神突然變左好小女人咁,好乖巧🤣🤣
但係一離開左間房,又會好正常咁傾返計

引用:
原帖由 344178344178 於 2021-6-30 19:06 發表 查看引用來源
我喜玩3M+1F , 4P,
條女可以同時滿足所有窿,
條女肯吞精更正
其實係真, 第三/四個果陣已經係俾人超快超大力咁插o左成個鐘以上
由開始好舒服到高潮o左n 次勁敏感再到水就快乾超痛, 已經唔再享受
除非條女奴性好強, 純粹想感受果種無助同埋痛苦啦, 否則3-4p 的確係最理想

能夠同時吞幾款唔同o既精液, 我諗起以前去旅行果d wine trip

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2021-7-1 06:22 AM 發表 查看引用來源

其實係真, 第三/四個果陣已經係俾人超快超大力咁插o左成個鐘以上
由開始好舒服到高潮o左n 次勁敏感再到水就快乾超痛, 已經唔再享受
除非條女奴性好強, 純粹想感受果種無助同埋痛苦啦, 否則3-4p 的確係最理想

...
岩丫,基本mmmf系最理想配搭,一來可以大家回下氣,二來岩岩好比女方發揮哂身體每一處,三來可同時令女方享受每一處撫摸,或比插既快感!如四男就可能開始比較混亂,除非女方系特別M底或特別中意女主feel,甘又當別論丫!

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2021-7-1 06:22 發表 查看引用來源

...
咁…屌法,隻閪都被人屌到腫晒🤪🤪🤪

引用:
原帖由 MAN818 於 2021-7-1 04:04 PM 發表 查看引用來源
咁…屌法,隻閪都被人屌到腫晒🤪🤪🤪
玩多p其實系意淫刺激多過真插既刺激丫!😝😝😝

引用:
原帖由 brandy888 於 2021-7-1 18:22 發表 查看引用來源
玩多p其實系意淫刺激多過真插既刺激丫!😝😝😝
未玩過,所以唔清楚😅😅

引用:
原帖由 MAN818 於 2021-7-1 20:17 發表 查看引用來源
未玩過,所以唔清楚😅😅
所以你又想玩😅😅😂

回覆 54# brandy888 的帖子

係MMMF最好, 女方最好享受

引用:
原帖由 大食之熟女 於 2021-7-1 22:39 發表 查看引用來源
所以你又想玩😅😅😂
無渠道得個想字😜🤪

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆