招鐘意玩多p 既傾下計

收藏  |  訂閱
6  32.5k

• 路過齋吹唔係想玩
  • 經驗不多只有一次

引用:
原帖由 licklickson 於 2021-6-21 09:10 發表 查看引用來源
估唔到師姐得一次咁少!😉
唔通你又好多?

講吓經驗啦咁 7P, 其實應該係8P, 因為成日漏o左自己 係七男一女
其中一男係玩開主奴o既SP, 其餘果D 係佢 (應我要求搵返o黎o既"朋友")
地點係SP 自住o既村屋一間, 唔好問我點解一個人住咁大地方, 呢d 野我都冇問過人亦冇想去find out 既求知慾
當時o既遊戲項目包括有全裸地o係眾人面前示範如何受鞭打屁股,
輪流一個一個咁拎住個杯仔幫佢地含, 射晒入去之後好淫蕩咁乾杯
休息一排之後逐個逐個咁俾佢地插, 呢part 先係最慘痛, 一開始係好enjoy 高潮o左我都唔記得幾多次,
總之係呢世女最多o既一日啦, 但跟住就極度極度辛苦都要死頂住完成埋佢
因為角色都仲係奴嘛, 而且係自己提出在先o既, 再痛都冇得怨囉
做完性奴之後再做埋妹仔, 8條友o係佢屋企bbq, 一絲不掛咁服侍佢地用餐斟茶遞水,
果日都ok 曬o架, 係咁e 叫做休息o左一陣又忙呢樣忙果樣,
好記得果個咁o既黑色死人水泥地辣到仆街都要全裸赤腳咁走o黎走去伺候一班大爺
當係 "答謝" 大家賞面o黎搞我咁話喎
舞女都叫做o係夜總會有冷氣o既室內, 果次真係舞女都不如囉
不過事後d 人走晒之後沖涼, sp 有同我一齊沖幫我從頭到腳洗個乾乾淨淨
呢筆又係另外一件事啦, 我唔想多講了

ps 我懷念o既唔係果種禮崩樂壞o既淫賤時光, 只係果陣o既青春歲月

引用:
原帖由 344178344178 於 2021-6-30 19:06 發表 查看引用來源
我喜玩3M+1F , 4P,
條女可以同時滿足所有窿,
條女肯吞精更正
其實係真, 第三/四個果陣已經係俾人超快超大力咁插o左成個鐘以上
由開始好舒服到高潮o左n 次勁敏感再到水就快乾超痛, 已經唔再享受
除非條女奴性好強, 純粹想感受果種無助同埋痛苦啦, 否則3-4p 的確係最理想

能夠同時吞幾款唔同o既精液, 我諗起以前去旅行果d wine trip

引用:
原帖由 MAN818 於 2021-7-1 16:04 發表 查看引用來源
咁…屌法,隻閪都被人屌到腫晒🤪🤪🤪
腫痛一回事, 都係短時間啫
不過果日之後真係飽晒囉 打後起碼有兩三個禮拜完全冇晒性幻想, 即係冇搞o野意慾
兩三個禮拜喎! 我呢d 淫婦兩三日冇搞o野已經想殺人

引用:
原帖由 80後廢青人夫 於 2021-7-5 12:37 發表 查看引用來源

社會係現實, 有樣有身材, 再加埋條無敵青瓜, 一定有運行!
冇樣唔緊要, 只要褲袋有10000, 一樣有女同你玩成晚
哈哈哈
將果一萬蚊換晒碎銀放o係袋入面, 再將個袋掛o係支o野上面fing
fing 得郁o既話何止玩一晚? 玩一個月, 果個月房租錢我俾!

引用:
原帖由 SexDevil 於 2021-7-21 20:29 發表 查看引用來源

我諗就算知道痛苦,都有好多女想試下比人輪成晚既感覺
某程度上嘛, 呢個都算係自己吸引力o既證明o既
即係好似同時間有好多男人都對自己有反應, 想同自己做, 可以因為自己/ o係自己身上射到精
代價雖然係痛, 但都覺得值得囉
男人其實都有類似o既心態 (我覺得), 邊個唔知打波實有機會跌傷撞瘀?
以前讀書時期見到有某幾個男同學膝頭哥長期都係破皮o既
我心諗你沖涼濕水果吓唔痛o架?
但叫佢從此戒踢波你估得唔得?

前往最後回覆