SSP 上樓骨 奇遇

收藏  |  訂閱
12  8.6k

SSP 上樓骨 奇遇

揼咗咁多年骨,第一次有師傅請我食燕窩😀😀!呢個師傅 我第二次揼! 響微信見到師傅搬咗新地方今日特登去捧場,但cf冇廣告! 第一次喺佢門口見到佢幾靚! 所以入去揼骨! 師父骨記唔係話好勁嗰啲 ,但係一定直回票價 ,同佢好用心去按! 仲有一樣嘢 佢好得意 就係有個計時器 唔會呃人钟!( 少少咸 多多趣cf係唔開大的)

引用:
原帖由 jamjam309 於 2021-6-24 17:22 發表 查看引用來源
揼咗咁多年骨,第一次有師傅請我食燕窩😀😀!呢個師傅 我第二次揼! 響微信見到師傅搬咗新地方今日特登去捧場,但cf冇廣告! 第一次喺佢門口見到佢幾靚! 所以入去揼骨! 師父骨記唔係話好勁嗰啲 ,但係一定直回票價 ,同佢好用心去按 ...
請你食野有幾奇阿,大驚小怪。

回覆 2# qwertyuiop2016 的帖子

大把技師請客飲老火湯,糖水,次次有奇遇。

好耐之前外國D韓國店多數搵個阿珠媽照顧一班囡囡,有時放工後去幫趁,做完嘢有幾次叫我入去佢哋食飯房食同D囡囡一齊食homemade Korean home meal. 新年期間上去又派利市.

引用:
原帖由 jamjam309 於 2021-6-24 17:22 發表 查看引用來源
揼咗咁多年骨,第一次有師傅請我食燕窩😀😀!呢個師傅 我第二次揼! 響微信見到師傅搬咗新地方今日特登去捧場,但cf冇廣告! 第一次喺佢門口見到佢幾靚! 所以入去揼骨! 師父骨記唔係話好勁嗰啲 ,但係一定直回票價 ,同佢好用心去按 ...
男C苦?

有咩方法可以搵到佢?

回覆 1# jamjam309 的帖子

周街介女后上房ONS咪仲奇遇哈哈哈哈

引用:
原帖由 reddoor 於 2021-6-25 08:32 發表 查看引用來源
大把技師請客飲老火湯,糖水,次次有奇遇。
剛剛深水埗按完,真系有老火湯飲!😅

引用:
原帖由 mark_tw 於 2021-6-26 14:42 發表 查看引用來源

剛剛深水埗按完,真系有老火湯飲!😅
有冇提示係邊間呀?

引用:
原帖由 newbc 於 2021-6-26 15:26 發表 查看引用來源
有冇提示係邊間呀?
安康x石,不過是大媽,兩part 350.

附件

前往最後回覆