上一頁下一頁
發新話題

誘姦?

收藏  |  訂閱
96  28.8k

未生過,點半鬆,條友都on 99

引用:
原帖由 春仔 於 2021-6-27 18:45 發表 查看引用來源

令你反感既說話係咪類似…
“同你以前啲ex比,我係咪屌得你好舒服?”
“我話上黎你屋企你都唔抗拒,你係咪預咗俾我屌?”
“你妹妹咁鬆架,係咪成日同人屌?係咪啲人想,就可以入你? ...
我聽得最多 。。。。你又話 同好多人吊過既 但咁緊既 哈 哈

引用:
原帖由 miyeebb 於 2021-6-27 20:39 發表 查看引用來源

其實係咪我之前分享過,你咁岩睇過?
可能佢當咗你係m

引用:
原帖由 miyeebb 於 2021-6-27 20:39 發表 查看引用來源

冇。。。。。估下

引用:

真係詬狗乸?

引用:
原帖由 淫亂小魔星 於 2021-6-27 20:40 發表 查看引用來源

我聽得最多 。。。。你又話 同好多人吊過既 但咁緊既 哈 哈
引用:
原帖由 3P2Q 於 2021-6-27 20:39 發表 查看引用來源
未生過,點半鬆,條友都on 99
唔知點解好多人都好on9,覺得俾人屌得多會鬆
其實除非係長期俾d太大size既野(真心講我覺得市面上d假9都好粗大),造成撕裂傷,如果唔係應該得生bb會鬆
等於你每日用鎖匙插落個鎖匙窿度咁個鎖匙窿唔會鬆咗㗎嘛

引用:
原帖由 3P2Q 於 2021-6-27 21:31 發表 查看引用來源
真係詬狗乸?
因為佢唔係香港人,所以唔係講廣東話,但係呢個意思

引用:
原帖由 miyeebb 於 2021-6-27 21:45 發表 查看引用來源

因為佢唔係香港人,所以唔係講廣東話,但係呢個意思
未完全了解對方時, 對係要有返小小禮貌好d

引用:
原帖由 3P2Q 於 2021-6-27 22:03 發表 查看引用來源
未完全了解對方時, 對係要有返小小禮貌好d
我諗除非係好M既女仔,如果唔係應該99.9%都接受唔到呢d字眼
呢個用字已經唔係唔禮貌,係已經去到極度唔尊重

引用:
原帖由 miyeebb 於 2021-6-27 22:19 發表 查看引用來源

我諗除非係好M既女仔,如果唔係應該99.9%都接受唔到呢d字眼
呢個用字已經唔係唔禮貌,係已經去到極度唔尊重
師妹係邊類女仔?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆