上一頁下一頁
發新話題

誘姦?

收藏  |  訂閱
96  28.8k

引用:
原帖由 guthrie 於 2021-6-28 09:20 發表 查看引用來源

唉,梗係!點會咁化學,屌得多就鬆。隔夜豆腐咩?

反而屌得少,下體冇運動,老咗就真係鬆弛嘞!
等同成日話唔戴bra個胸會下垂,我心諗講既人都on9嘅
我成日都真空㗎啦
我去美容院按胸,係全部姐姐按摩嘅時候都我個胸好靚㗎
真正會下垂嘅一係做運動唔戴bra, 一係係長期戴bra跟住冇練胸肌
我係長期唔做運動+長期唔戴bra🤣🤣🤣
不過遲d返番工就要乖乖地戴,最多收工即除

引用:
原帖由 大Jasonn 於 2021-6-28 12:23 發表 查看引用來源
你上面個口食完,下面個口唔洗食嘢咩😂
咁都唔係咩都放落口架嘛,同埋主動/被動/被逼,呢3種情況係唔同

引用:
原帖由 miyeebb 於 2021-6-28 14:13 發表 查看引用來源

咁都唔係咩都放落口架嘛,同埋主動/被動/被逼,呢3種情況係唔同
女仔要俾人撩架嘛 奶下耳仔呀 捽下西咁

引用:
原帖由 miyeebb 於 2021-6-28 04:11 PM 發表 查看引用來源

等同成日話唔戴bra個胸會下垂,我心諗講既人都on9嘅
我成日都真空㗎啦
我去美容院按胸,係全部姐姐按摩嘅時候都我個胸好靚㗎
真正會下垂嘅一係做運動唔戴bra, 一係係長期戴bra跟住冇練胸肌
我係長期唔做運動+長期唔戴bra ...
因為根本唔關有冇戴bra事。啲人人云亦云,搞到全世界被誤導,真係冇計。

講返轉頭,條友到底講咗咩令你咁反感?一句嘢可以咁大鑊。

個題目「誘姦」又幾得意。先誘(友?)後姦。

如果你問我,我會認為未免太便宜咗條友。生姦完人之後,可以拍拍籮柚冇手尾跟,又去「誘姦」另一條女。嘩,完全係狗公夢寐以求嘅完美結局呀。

引用:
原帖由 miyeebb 於 2021-6-28 14:06 發表 查看引用來源

無失蹤丫, 係間唔中先上下水咋嘛
我有喺其他post度吹水㗎喎
識左好耐,好似有幾年啦。得閒食飯啦

引用:
原帖由 c_for_car 於 2021-6-28 15:33 發表 查看引用來源
女仔要俾人撩架嘛 奶下耳仔呀 捽下西咁
撩還撩如果對方唔願意既真係眼看手勿動,如果唔係好有可能人地無我當時咁易話為,直接報警就出事

引用:
原帖由 miyeebb 於 2021-6-28 17:47 發表 查看引用來源

撩還撩如果對方唔願意既真係眼看手勿動,如果唔係好有可能人地無我當時咁易話為,直接報警就出事
就係要試探囉 你咁吸引好容易坐囚 哈哈

引用:
原帖由 guthrie 於 2021-6-28 16:32 發表 查看引用來源
因為根本唔關有冇戴bra事。啲人人云亦云,搞到全世界被誤導,真係冇計。

講返轉頭,條友到底講咗咩令你咁反感?一句嘢可以咁大鑊。

個題目「誘姦」又幾得意。先誘(友?)後姦。

如果你問我,我會認為未免太便宜咗條友。生姦 ...
唔係人云亦云,係d商家為左賺錢去講誤導人。仲有我真心唔明飛釘有咩問題,男人都會飛釘la,點解淨係得女人要戴,要shame off呢件事?如果講大細既話咁係咪平胸個d AA級唔洗戴,而有肥仔波既男人都要戴?

講真如果唔戴就下垂,咁古代既人點算?
其實當時都諗左好耐,覺得搞大件事無必要先唔追究。個男既屋企有d困難,我搞大件事,除左毀左佢前程之外,亦毀左佢屋企,我又唔會有咩賠償,同埋都會影響我係學校既生活。因為真係會有好多人會檢討受害者,一定會有人話我唔俾佢入房咪得(我根本無諗過會咁),又會有人話點解我唔大嗌(成層得我住,樓上個層係空房,嗌都無用),又會話我一定係引誘人之類......
咁倒不如當咩事都無發生好過

引用:
原帖由 degree06 於 2021-6-28 17:02 發表 查看引用來源
識左好耐,好似有幾年啦。得閒食飯啦
應該有la,我係度玩左差唔多7年lu

換bikini準備去游水,游完再上黎

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆