上一頁下一頁
發新話題

誘姦?

收藏  |  訂閱
96  28.8k

引用:
原帖由 miyeebb 於 2021-7-3 07:27 發表 查看引用來源
睇黎大部分師兄都有爆汗經驗,我真心覺得幾耐唔係重點,只要唔係以秒計就合格
師姐言吓之意有几分鐘都接受?我就覺得幾耐唔重要 , 基本最小都要令女方有一次或以上高潮才合格

引用:
原帖由 MAN818 於 2021-7-3 07:37 發表 查看引用來源
師姐言吓之意有几分鐘都接受?我就覺得幾耐唔重要 , 基本最小都要令女方有一次或以上高潮才合格
係丫,咁科學上3分鐘就合格
咁唔係每個女人都咁易有高潮,我覺得enjoy就夠

引用:
原帖由 MAN818 於 2021-7-3 06:43 發表 查看引用來源
我個人認為十几二十分鐘是最理想時間👍😍超過這個時間就會覺得為幹而幹不是享受了😢
非常認同

引用:
原帖由 miyeebb 於 2021-7-3 07:43 發表 查看引用來源

咁你唔算真係好淫個D 個D好誇張

引用:
原帖由 miyeebb 於 2021-7-3 07:27 發表 查看引用來源
睇黎大部分師兄都有爆汗經驗,我真心覺得幾耐唔係重點,只要唔係以秒計就合格
我ex都有同過我講時間唔係重點
佢之前條仔成日拖慢來做 做廿分鐘衝得果一陣就射好無癮 仲插到乾
所以佢有時會remind我唔好停 唔好忍著唔射 同埋抽插個幅度攞多d 反而keep到個硬度佢會更爽

引用:
原帖由 miyeebb 於 2021-7-3 07:43 發表 查看引用來源

女人高潮呢加嘢真系好難講咁識睇量人,做你伴侶真幸福

引用:
原帖由 c_for_car 於 2021-7-3 08:01 發表 查看引用來源
非常認同

引用:
原帖由 c_for_car 於 2021-7-3 08:03 發表 查看引用來源
咁你唔算真係好淫個D 個D好誇張
點解需求大唔大同淫要有關係呢?
性呢方面係香港男女之間真係好唔平等
男人時間耐就係勁,女人時間耐就係淫/大食

引用:
原帖由 高速吸引 於 2021-7-3 12:42 發表 查看引用來源

我ex都有同過我講時間唔係重點
佢之前條仔成日拖慢來做 做廿分鐘衝得果一陣就射好無癮 仲插到乾
所以佢有時會remind我唔好停 唔好忍著唔射 同埋抽插個幅度攞多d 反而keep到個硬度佢會更爽 ...
我真係遇過以秒既情況既,真心係會有d失望,但我都會安慰對方,同佢講唔緊要,可能佢做野太攰/太耐無做姐。咁我相信男人都唔想咁快射,怪佢都無用,倒不如安慰佢,睇下佢回唔回到氣好過
如果純要高潮,我玩玩具仲簡單直接,真係唔需要男人
我係好enjoy個過程,我最鍾意同男人講,唔準忍住,要射哂d精俾我

引用:
原帖由 miyeebb 於 2021-7-3 18:39 發表 查看引用來源

點解需求大唔大同淫要有關係呢?
性呢方面係香港男女之間真係好唔平等
男人時間耐就係勁,女人時間耐就係淫/大食
我都唔知 我個人而言 我覺得淫同大食係一樣嘢黎

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆