上一頁下一頁
發新話題

誘姦?

收藏  |  訂閱
96  28.8k

引用:
原帖由 miyeebb 於 2021-7-3 18:45 發表 查看引用來源

我真係遇過以秒既情況既,真心係會有d失望,但我都會安慰對方,同佢講唔緊要,可能佢做野太攰/太耐無做姐。咁我相信男人都唔想咁快射,怪佢都無用,倒不如安慰佢,睇下佢回唔回到氣好過
如果純要高潮,我玩玩具仲簡單直接,真係唔需要 ...
有互動有交流先好 睇下對方表情 玩具永遠都唔會有呢啲感覺架嘛

引用:
原帖由 miyeebb 於 2021-7-3 18:45 發表 查看引用來源

我真係遇過以秒既情況既,真心係會有d失望,但我都會安慰對方,同佢講唔緊要,可能佢做野太攰/太耐無做姐。咁我相信男人都唔想咁快射,怪佢都無用,倒不如安慰佢,睇下佢回唔回到氣好過
你既style真係幾似我ex 又係好鐘意叫我唔好忍 盡情中出佢
不過講到回氣果part 通常佢都會用唔同方法搞到我好快扯硬哂 佢本身入面仲有我d精做潤滑 我就諗都唔諗 捉著佢腰同hip瘋狂後入

回覆 79# miyeebb 的帖子

過程先緊要 大家做個時過程可以玩到忘我最正

引用:
原帖由 高速吸引 於 2021-7-4 23:53 發表 查看引用來源

你既style真係幾似我ex 又係好鐘意叫我唔好忍 盡情中出佢
不過講到回氣果part 通常佢都會用唔同方法搞到我好快扯硬哂 佢本身入面仲有我d精做潤滑 我就諗都唔諗 捉著佢腰同hip瘋狂後入 ...
回氣呢樣野真係好睇人,唔係個個都可以2nd Q,但有d人真係一晚5-6Q都係輕輕鬆鬆

引用:
原帖由 小辣椒仔 於 2021-7-5 00:33 發表 查看引用來源
過程先緊要 大家做個時過程可以玩到忘我最正
係丫過程enjoy先最重要
淨要結果真係玩玩具好過

引用:
原帖由 miyeebb 於 2021-7-8 07:23 發表 查看引用來源

回氣呢樣野真係好睇人,唔係個個都可以2nd Q,但有d人真係一晚5-6Q都係輕輕鬆鬆
5,6Q 係咪爽死你🤣

回覆 85# miyeebb 的帖子

係架 有d人唔會理對方 一味自己爽 最後射
你當對方係咩呢?

引用:

佢就好,可以咁易射,我發覺好多人夫係玩好耐都射唔到,搞到女方有挫敗感

引用:
原帖由 CTAN2Y33 於 2021-7-8 07:55 發表 查看引用來源
5,6Q 係咪爽死你🤣
真係爽1Q都夠,無feel既幾多Q都無用

引用:
原帖由 小辣椒仔 於 2021-7-11 07:15 發表 查看引用來源
係架 有d人唔會理對方 一味自己爽 最後射
你當對方係咩呢?
所以射完之後,真係要問下對方要唔要紙巾,洗唔洗飲水,要唔要一齊沖多次涼咁

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆