上一頁下一頁
發新話題

一家人去玩住酒店,做愛尷尬

收藏  |  訂閱
89  9.9k

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2021-7-1 08:36 發表 查看引用來源

孖住兩老就唔會同房啦...
即係咁講, 去旅行都係為享受, 要享受就事必要駛d 錢
錢有限o既話我情願延期, 等多一排儲夠先再去囉
就住就住玩得唔爽反而係浪費o左已經駛o左果舊, 得唔到應得o既價值  ...
一問一答顯示咗唔同年齡層諗嘢嘅方向都會有所分別, 都係妳哋後生嘅啱, 長咗智識..

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2021-7-4 08:19 發表 查看引用來源

一問一答顯示咗唔同年齡層諗嘢嘅方向都會有所分別, 都係妳哋後生嘅啱, 長咗智識..
唔後生啦
但其實都係屋企老一輩d 人教o既, 錢要用得其所...
好似叫咩打腫塊面充大頭鬼 (咁上下啦) 係冇意思囉

雖然真係未試過同男人孖住兩老同房, 但亦有同遊過囉
以前有d 酒店兩間房之間係有度門o既, 夜晚返房之後係開住方便出入攞o野, 到臨訓先閂返埋佢
設計同屋企果d 唔差得好遠, 隔音都係麻麻o既
果陣諗起都真係幾搞笑囉 日頭o既時候佢不知幾咁乖, 對住我阿爸阿媽車出車入又幫手拎o野又成個導遊咁款,
夜晚就攞住籐條狠狠咁鞭打人地個女
P.S. 出國旅遊我地都會帶埋玩具(或者叫刑具)... 㩒實個嘴死都要忍到實一實真係刺激到呢~~~
衰在唔可以太多對話被發現咋, 如果唔係o黎個role play 扮個俾人俘虜o左o既女特務
受緊酷刑到死果刻一粒聲都唔出, 諗起都覺得自己好型

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2021-7-9 07:17 發表 查看引用來源

P.S. 出國旅遊我地都會帶埋玩具(或者叫刑具)... 㩒實個嘴死都要忍到實一實真係刺激到呢~~~
衰在唔可以太多對話被發現咋, 如果唔係o黎個role play 扮個俾人俘虜o左o既女特務
受緊酷刑到死果刻一粒聲都唔出, 諗起都覺得自己好型  
人哋特務 007, 大人妳係 000 (唔係零零零, 係窿窿窿, 代表三個窿 ), 配合埋呢個名仲型.

講起有個朋友嘅經歷當故仔些牙吓, 佢兩公婆孖外父外母去台灣旅遊, 貪其近啲唔使飛太耐日數又唔使太多, 而兩老已經係 80+, 行得食得瞓得玩得, 去得一次就賺一次, 住房得佢兩個又唔放心, 所以選擇同房, 朋友話吃喝玩樂之外會孖外父去見識啲溫泉浸裸湯, 俾佢睇到條嘢尷尷地唔知點咁, 有次住嘅地點 book 咗宜蘭某間溫泉酒店, 間嘢房入面個溫泉池幾大吓, 佢老婆睇住兩老沖涼浸咗陣溫泉後, 就嗌佢準備入去到佢哋浸...朋友心諗外父外母兩件晌庶點玩, 不過都死死氣入去同老婆 happy 吓, 最多細聲啲, 過咗段時間後當然係戲肉, 朋友坐晌池邊一角打開兩腳閉目 enjoy 緊佢老虎幫佢口爆完場, 點知張開番眼時見到外母企咗喺度睇, 因為個廁所喺埋個冇門鎖嘅浴室入面, 而佢哋開住水好大聲加上嗰刻兩個都合埋眼, 完全冇察覺到有人入咗嚟去埋廁所兼睇表演.  

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2021-7-11 08:43 發表 查看引用來源

人哋特務 007, 大人妳係 000 (唔係零零零, 係窿窿窿, 代表三個窿 ), 配合埋呢個名仲型.

講起有個朋友嘅經歷當故仔些牙吓, 佢兩公婆孖外父外母去台灣旅遊, 貪其近啲唔使飛太耐日數又唔使太多, 而兩老已經係 8 ...
哈哈哈咁搞笑
o係外母面前口爆人地個女
跟住點呢? 外母有冇咩表示?

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2021-7-11 08:43 發表 查看引用來源

講起有個朋友嘅經歷當故仔些牙吓, 佢兩公婆孖外父外母去台灣旅遊, 貪其近啲唔使飛太耐日數又唔使太多, 而兩老已經係 8 ...
我先唔係啦 三個窿妹妹好似好耐冇出現
勉強可以做個003, 3打橫就係俾人用籐條打o既patpat
其實有時都忍唔住會諗, 如果萬一俾父母知道佢地女婿三日唔埋兩日就打我佢地會點反應

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2021-7-12 06:43 發表 查看引用來源

我先唔係啦 三個窿妹妹好似好耐冇出現
勉強可以做個003, 3打橫就係俾人用籐條打o既patpat
其實有時都忍唔住會諗, 如果萬一俾父母知道佢地女婿三日唔埋兩日就打我佢地會點反應 ...
三個窿 = 女仕們嘅三個窿 (口+下底兩洞), 大人妳喜愛個三字加埋上去, 就叫三千....攞你命三千...

大人妳唔好孖令堂去浸溫泉或其他會有機會見到妳屎忽嘅活動, 咁就唔會俾佢見到啲「戰跡」  

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2021-7-12 06:33 發表 查看引用來源

哈哈哈咁搞笑
o係外母面前口爆人地個女
跟住點呢? 外母有冇咩表示?
朋友有講過吓後續, 個浴室遮住塊大玻璃嘅簾薄咗些少, 淋浴位置剛好就貼近簾嘅位置, 出面床位會望到近玻璃嘅人影, 佢兩個頭場晌淋浴間砌嗰鑊兩老戴哂眼鏡嚟睇, 至於個池位置入一啲, 係外母入咗去先睇埋爆爆呢幕, 跟住兩日都有開吓玩笑, 早餐就叫個女婿食番多啲蛋同肉, 俾咗啲好嘢我個女食食到佢肥 C 大隻, 自己要補番吓, 過多一日去浸溫泉 (男女分開裸湯) 時, 到外父笑佢 : 女婿你唔係好勁喎, 條嘢唔算大, 鋤唔到幾耐就出嘢, 好似你呢個年紀時我碌大炮隊到你外母呱呱叫, 使唔使過兩招俾你呢, 呢個年紀嘅女人好餓, 辛苦你呀女婿 !

至於女子組嗰邊唔知詳情, 女人講鹹嘢可能好秘密.

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2021-7-12 10:49 發表 查看引用來源

朋友有講過吓後續, 個浴室遮住塊大玻璃嘅簾薄咗些少, 淋浴位置剛好就貼近簾嘅位置, 出面床位會望到近玻璃嘅人影, 佢兩個頭場晌淋浴間砌嗰鑊兩老戴哂眼鏡嚟睇, 至於個池位置入一啲, 係外母入咗去先睇埋爆爆呢幕, 跟 ...
哈哈哈哈~ 想像到當事人(男)塊面應該紅過關公
忽然諗起好多年之前仲o係香討, 我仲係做緊cd-rom果陣好似係有位女士講過佢同佢阿媽d 對話
大概係因為某d 原因好似係身體上o既毛病要暫時唔搞得o野咁, 媽媽教路叫佢唔好破戒之餘亦都唔好忽略男朋友o既需要
言下之意即係教個女多d 用口幫人

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2021-7-13 06:13 發表 查看引用來源

忽然諗起好多年之前仲o係香討, 我仲係做緊cd-rom果陣好似係有位女士講過佢同佢阿媽d 對話
大概係因為某d 原因好似係身體上o既毛病要暫時唔搞得o野咁, 媽媽教路叫佢 ...
用口解決這個正常喎~如果進取啲,亞媽幫個女手,可以幫個女完成任務...咁就街大歡喜啦😅😜

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2021-7-13 06:13 發表 查看引用來源

大概係因為某d 原因好似係身體上o既毛病要暫時唔搞得o野咁, 媽媽教路叫佢 ...
話時話, 80+ 嘅年齡層老母觀念上未必接受用口呢樣嘢, 莫講話爆埋入口, 朋友話好彩外母唔係老土人仕, 因為佢聽過佢老虎講過以前見過個老母含佢老豆碌大枝嘢, 旅遊沖涼時驚溫泉浴室滑睇住佢哋沖, 佢老母都時不時玩老豆碌大炮, 當個女透明.

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆