上一頁下一頁
發新話題

一家人去玩住酒店,做愛尷尬

收藏  |  訂閱
89  9.9k

引用:
原帖由 MAN818 於 2021-7-13 07:09 發表 查看引用來源
用口解決這個正常喎~如果進取啲,亞媽幫個女手,可以幫個女完成任務...咁就街大歡喜啦😅😜
文組長嘅思維好 AV 吓.

引用:
原帖由 MAN818 於 2021-7-13 07:09 發表 查看引用來源
用口解決這個正常喎~如果進取啲,亞媽幫個女手,可以幫個女完成任務...咁就街大歡喜啦😅😜
咸片睇上腦
但係又不期然想起第一次從性教育學到口交呢個term...
類似係"用口腔同舌頭刺激和愛撫對方性器官", "...或者導致高潮" 咁上下
當時第一個感覺係 "你都痴L 線o既, 果度人地用o黎痾尿o架!"

唉, 我的青春

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2021-7-13 10:38 發表 查看引用來源

咸片睇上腦
類似係"用口腔同舌頭刺激和愛撫對方性器官", "...或者導致高潮" 咁上下
當時第一個感覺係 "你都痴L 線o既, 果度人地用o黎痾尿o架!"

唉, 我的青 ...
生理上呢個係事實, 有朋友隻老虎就係呢個觀念拒絕口部運動, 講佢就悲哀..

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2021-7-13 10:38 發表 查看引用來源

咸片睇上腦

唉, 我的青 ...
唔係喎~几十年前已經有這個案,我記得我大約大嵗左右已經聽啲大人講....某某和女婿搞埋一齊,又聽到某某人搞個新抱,這些從前已經有發生啦😅😅不是現代產物🤪🤪

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2021-7-11 08:43 發表 查看引用來源

人哋特務 007, 大人妳係 000 (唔係零零零, 係窿窿窿, 代表三個窿 ), 配合埋呢個名仲型.

講起有個朋友嘅經歷當故仔些牙吓, 佢兩公婆孖外父外母去台灣旅遊, 貪其近啲唔使飛太耐日數又唔使太多, 而兩老已經係 8 ...
外母可能學緊野,增進夫妻感情。

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2021-7-13 10:04 發表 查看引用來源

話時話, 80+ 嘅年齡層老母觀念上未必接受用口呢樣嘢, 莫講話爆埋入口, 朋友話好彩外母唔係老土人仕, 因為佢聽過佢老虎講過以前見過個老母含佢老豆碌大枝嘢, 旅遊沖涼時驚溫泉浴室滑睇住佢哋沖, 佢老母都時不時玩老 ...
3人同浴,咁以後番屋企咪仲開楊?

引用:
原帖由 MAN818 於 2021-7-13 17:30 發表 查看引用來源
唔係喎~几十年前已經有這個案,我記得我大約大嵗左右已經聽啲大人講....某某和女婿搞埋一齊,又聽到某某人搞個新抱,這些從前已經有發生啦😅😅不是現代產物🤪🤪 ...
以前年代真係好正,無避孕知識,的人仲玩得癲,好多大肚結婚,又唔知咩係走光,擺明餵奶都得,又無衰11,好多十零生仔,4十幾已經3代同堂。

引用:
原帖由 joeychanchan 於 2021-6-29 03:54 發表 查看引用來源
如果一家人去玩住酒店,有細路,但夫妻想親熱, 你地會點處理?
等瞓左先,當屋企一樣。

引用:
原帖由 hqkwtang 於 2021-7-13 23:05 發表 查看引用來源
日本好似真係咁?

講開又講其實亦都真係幾有趣, 我理想中o既性教育唔應該只係教安全知識同埋咩為之受孕,
呢d 野biology 已經有講
性教育應該包括埋d 情趣o野, 如果搞得大家都開心, 去享受性愛同埋增進感情

引用:
原帖由 hqkwtang 於 2021-7-13 23:05 發表 查看引用來源
冇同浴, 係個女睇住兩老沖涼浸溫泉, 驚地面濕滑整親, 冇諗過兩老會有所動作.

同浴只係分開男女湯男還男女還女浸就有.

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆