上一頁下一頁
發新話題

一家人去玩住酒店,做愛尷尬

收藏  |  訂閱
89  9.9k

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2021-7-14 15:06 發表 查看引用來源

係呢款舊樓, 大人妳應該冇咩印象, 有都係石硤尾嘅後期改裝過廚房嗰隻, 以前嘅廚房係一個木箱晌冷巷, 公廁係大運河, 公共浴室得六至八格, 繁忙時段要排隊.

https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/ ...
我講係葵涌村,有廚無廁。

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2021-7-14 15:44 發表 查看引用來源

女人愛𥄫嘢自己都有經歷 :

試過入院做手術, 入手術房前姑娘要檢查同剝光披塊手術袍上床, 姑娘叫可以瞓上床先除褲有張被摭吓, 望吓張床窄到瞓上去係轉唔到身(可能自己大舊), 個姑娘話唔怕嘅可以除咗先瞓上去, 嗰刻 ...
係護士面前經驗多到數唔晒,
原本前幾年照大腸胃鏡,私院要放大便,屙5清,要泵水,直至屙到清水為止,同一條女,吉我2次,第二次果陣,撩下佢,又係你呀,係呀又係我呀,唔靚,唔洗幻想,不過係醫院悶,私院可以撩,公家無得撩。
跟住唔好彩有單整到3級燒傷有疤痕,由急症,入院,出院洗傷口,覆診,對住女醫女護除淨底褲不知過百次,祼下有幾次,最正係果陣無疫情,女醫女護普遍係靚女,不過少少寸。試過有次洗傷口果個叫我可以除埋底褲,可惜唔靚同埋亞嬋型,如果後生的叫,我會順水人情。

引用:
原帖由 hqkwtang 於 2021-7-14 16:19 發表 查看引用來源
我講係葵涌村,有廚無廁。
師兄住過葵涌村 ? 我細個住過葵涌村讀過仁立, 係就真係他鄉遇故知

引用:
原帖由 hqkwtang 於 2021-7-14 16:33 發表 查看引用來源
係護士面前經驗多到數唔晒,
原本前幾年照大腸胃鏡,私院要放大便,屙5清,要泵水,直至屙到清水為止,同一條女,吉我2次,第二次果陣,撩下佢,又係你呀,係呀又係我呀,唔靚,唔洗幻想,不過係醫院悶,私院可以撩,公家無得撩。
跟住唔好彩有單整到 ...
護士好唔好講運講緣份, 公院嘅比例當然係低啲, 不過都遇過, 一班夜更由護士長至護士仔都好多嘢講, 反而係佢哋撩我, 不過夜媽媽又麻醉藥力傻吓傻吓, 可能係幻覺都唔出奇.

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2021-7-14 17:07 發表 查看引用來源

師兄住過葵涌村 ? 我細個住過葵涌村讀過仁立, 係就真係他鄉遇故知
唔係,有親戚開生草藥跌打鋪,我老婆係葵涌讀書,我本身係葵芳人,果個年代,成個葵涌用腳行過晒,而家先識死,果陣半夜三更係人地條村周圍行都無比人逗,比人踢。

引用:
原帖由 hqkwtang 於 2021-7-14 17:25 發表 查看引用來源
唔係,有親戚開生草藥跌打鋪,我老婆係葵涌讀書,我本身係葵芳人,果個年代,成個葵涌用腳行過晒,而家先識死,果陣半夜三更係人地條村周圍行都無比人逗,比人踢。 ...
葵芳鹹水樓, 明白了 !

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2021-7-14 17:14 發表 查看引用來源

護士好唔好講運講緣份, 公院嘅比例當然係低啲, 不過都遇過, 一班夜更由護士長至護士仔都好多嘢講, 反而係佢哋撩我, 不過夜媽媽又麻醉藥力傻吓傻吓, 可能係幻覺都唔出奇. ...
男病房除非最後生係你 否則對住成棚嗌痛嗌死的亞伯,邊有咁多心情同你吹。。。。。水。我燒傷果劑隔離個人夫比洗傷口撩,乜生你都係聽楊千華,即是我地果個年代喎,

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2021-7-14 17:27 發表 查看引用來源

葵芳鹹水樓, 明白了 !
記5記得跌打生草藥鋪?茶餐廳對出,郵局附近。

引用:
原帖由 hqkwtang 於 2021-7-14 17:31 發表 查看引用來源
記5記得跌打生草藥鋪?茶餐廳對出,郵局附近。
講葵涌新區定係葵芳 ? 葵芳好少行唔熟, 如果講新區郵局應該係 27/28 座附近.

引用:
原帖由 hqkwtang 於 2021-7-14 17:30 發表 查看引用來源
男病房除非最後生係你 否則對住成棚嗌痛嗌死的亞伯,邊有咁多心情同你吹。。。。。水。我燒傷果劑隔離個人夫比洗傷口撩,乜生你都係聽楊千華,即是我地果個年代喎, ...
師兄你聽鄭錦昌麗莎甄秀儀...

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆