上一頁下一頁
發新話題

一家人去玩住酒店,做愛尷尬

收藏  |  訂閱
89  9.9k

引用:
原帖由 cc19880910 於 2021-8-13 14:12 發表 查看引用來源

試過同老婆及外母去日本旅行,住民宿,我同老婆瞓廳,外母瞓房,7日6夜,最後一晚忍唔住半夜捉老婆入浴室扑野
咁…外母有無睇到你哋扑嘢呀😅😅

引用:
原帖由 MAN818 於 2021-8-13 17:26 發表 查看引用來源
咁…外母有無睇到你哋扑嘢呀😅😅
咁當然冇啦😂😂😂😂😂

引用:
原帖由 cc19880910 於 2021-8-13 17:35 發表 查看引用來源

咁當然冇啦😂😂😂😂😂
有先過癮呀…😅無就無咩特別🤪以前我有朋友結婚後同屋企人住公屋,佢話經常俾老母撞見佢兩公婆屌閪🥰🤩
但老母扮無嘢🤭🤭

引用:
原帖由 MAN818 於 2021-8-13 17:46 發表 查看引用來源
有先過癮呀…😅無就無咩特別🤪以前我有朋友結婚後同屋企人住公屋,佢話經常俾老母撞見佢兩公婆屌閪🥰🤩
但老母扮無嘢🤭🤭
咁誇張?喺廳度搞?

我就冇試過咁激,似係拍拖嗰陣時成日去我老婆(嗰陣時仲係女朋友)屋企,成日去佢間房度搞,有一次我老婆同我講話外母同佢講話喺垃圾桶度搵到避孕套😂

引用:
原帖由 cc19880910 於 2021-8-14 10:55 發表 查看引用來源

咁誇張?喺廳度搞?

我就冇試過咁激,似係拍拖嗰陣時成日去我老婆(嗰陣時仲係女朋友)屋企,成日去佢間房度搞,有一次我老婆同我講話外母同佢講話喺垃圾桶度搵到避孕套😂 ...
個朋友住華富邨 個單位好細,得一個房間佢老母住咗,咁佢兩公婆在廳一個角落放一張床用布簾 遮住, 佢見屋企冇人於是乎兩公婆搞嘢,點不知老母去街返嚟撞到正🤩🤩

引用:
原帖由 MAN818 於 2021-8-17 17:47 發表 查看引用來源
個朋友住華富邨 個單位好細,得一個房間佢老母住咗,咁佢兩公婆在廳一個角落放一張床用布簾 遮住, 佢見屋企冇人於是乎兩公婆搞嘢,點不知老母去街返嚟撞到正🤩🤩 ...
試過俾女朋友細妹見到

引用:
原帖由 cc19880910 於 2021-8-19 09:02 發表 查看引用來源

試過俾女朋友細妹見到
咁.....女友細妹咪春心盪漾

未結婚時試過去老虎大家姐屋企瞓一晚 (因為就第二朝早出發地點), 成晚佢個大姐夫開門裝, 仲要裝幾次, 係都唔會做俾你睇, ON 9 到呢.

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2021-8-20 06:48 發表 查看引用來源
未結婚時試過去老虎大家姐屋企瞓一晚 (因為就第二朝早出發地點), 成晚佢個大姐夫開門裝, 仲要裝幾次, 係都唔會做俾你睇, ON 9 到呢.
有冇咁大膽呀,俾佢老婆發現真係死得

引用:
原帖由 cc19880910 於 2021-8-20 11:31 發表 查看引用來源

有冇咁大膽呀,俾佢老婆發現真係死得
呢個大老襟關係一般, 反而之後老虎大家姐仲睇過旅遊啲 X 級片段. (係唔小心俾佢 click 嚟睇, 之前啲 PO 有講過)

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆