同舊同學傾計話題

收藏  |  訂閱
18  3.2k

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2021-7-1 08:47 AM 發表 查看引用來源
...會有d 想知道一個咁o既人高潮果陣會係咩表現...
你係講,想睇心儀嘅男人射精?定點樣?🤔

當你終於睇到個男人嘅精液會點諗?🤔

會唔會有睇到咗啲咩秘密嘅感覺?🤔

引用:
原帖由 guthrie 於 2021-7-1 12:51 發表 查看引用來源

你係講,想睇心儀嘅男人射精?定點樣?🤔

當你終於睇到個男人嘅精液會點諗?🤔

會唔會有睇到咗啲咩秘密嘅感覺?🤔
冇錯就係想睇
睇到之後咪 hehe 囉
我諗係好似大王咁, 條友同我講過, 話去外面d 廁所尿兜痾尿時, 對眼係會"不期然"咁斜視喎
睇吓隔離條友支o野係咩樣....
咁我問佢睇完之後又點, 佢話冇乜點, 純粹一個八字

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2021-7-1 03:40 PM 發表 查看引用來源

冇錯就係想睇
我諗係好似大王咁, 條友同我講過, 話去外面d 廁所尿兜痾尿時, 對眼係會"不期然"咁斜視喎
咁我問佢睇完之後又點, 佢話冇乜點, 純粹一個八字 ...
老老實實,只係因為想睇而唔係鹹濕?

小弟好憎喺男廁屙尿被人射喱眼,搞到人屙篤尿都屙得好唔自在。

麻煩叫大王以後唔好啦。

引用:
原帖由 guthrie 於 2021-7-1 14:26 發表 查看引用來源

老老實實,只係因為想睇而唔係鹹濕?

小弟好憎喺男廁屙尿被人射喱眼,搞到人屙篤尿都屙得好唔自在。

麻煩叫大王以後唔好啦。
係啦, 我淫, 我鹹濕, 咁樣好未?
不過我好中意大王呢點, 咩都可以拎出嚟講一餐😆
換著好多人實尷尷尬尬咁, 冇咁好玩🙄

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2021-7-1 08:40 PM 發表 查看引用來源

係啦, 我淫, 我鹹濕, 咁樣好未?
不過我好中意大王呢點, 咩都可以拎出嚟講一餐😆
換著好多人實尷尷尬尬咁, 冇咁好玩🙄
終於誠實招認,娘娘。

咁樣好呀!非常好!我會respect你。

有啲女人明明對男人花痴鹹濕,但死唔認(夠膽含J吞精時一臉姣樣,但唔好意思認鹹濕?)。令小弟好唔爽。

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2021-7-1 13:40 發表 查看引用來源

冇錯就係想睇
咁我問佢睇完之後又點, 佢話冇乜點, 純粹一個八字 ...
去九公游水 (九龍公園), 嗰度出名多基, 以前見過啲大叔坐住大櫈對正淋浴間, 等人沖完身出嚟觀鳥, 有啲仲狼, 行到你附近視姦..

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2021-7-14 17:25 發表 查看引用來源

去九公游水 (九龍公園), 嗰度出名多基, 以前見過啲大叔坐住大櫈對正淋浴間, 等人沖完身出嚟觀鳥, 有啲仲狼, 行到你附近視姦..
荃灣某灘有麻甩朝朝祼晒添

引用:
原帖由 hqkwtang 於 2021-7-14 17:37 發表 查看引用來源
荃灣某灘有麻甩朝朝祼晒添
我仲以為集中在中灣..

[quote]原帖由 艾拉傑 於 2021-7-14 18:12 發表 查看引用來源

我仲以為集中在中灣.. [/qu8ote]酒店隔離,唔知而家疫情下仲有無

前往最後回覆