上一頁下一頁
發新話題

荃灣問問

收藏  |  訂閱
261  122.4k

引用:
原帖由 Neumann 於 2021-8-4 23:02 發表 查看引用來源

我上次幫襯完,走嘅時候喺客廳見到有個後生啲又省鏡啲嘅技師,心急走人都唔記得問佢咩名。
係咪波大大,係就紅紅喇.

引用:
原帖由 mask1990 於 2021-8-4 11:13 PM 發表 查看引用來源
係咪波大大,係就紅紅喇.
著得幾密實,冇留意到呀。

引用:
原帖由 Neumann 於 2021-8-6 08:58 發表 查看引用來源

著得幾密實,冇留意到呀。
幾大年紀?相頭靚?身材好?

今日終於有機會去試 紐文兄介紹嘅場,因 v7 已經加唔到,直接踩上去。

開門嘅係一個 c10 . . . ,都照入去睇睇,响廳見到個後生好多嘅,就佢啦。

房內企缸位好細,大約得2尺乘2尺。

part 1 都認真按嘅,part 2 咗一陣發現有 part 3,當然轉啦。女仔身型唔錯,有 d 肉地得嚟,仲有腰。

時間就無留意,唔知足唔足。

再次多謝 紐文兄

回覆 130# mask1990 的帖子

可否提供聯絡方法????

終於再見到紐兄出貼,可惜好小去荃灣。 因換咗工作環境,而家好難得先有機會鼠來,貴精不貴多了。

引用:
原帖由 荷蘭三劍俠 於 2021-8-13 04:44 AM 發表 查看引用來源
終於再見到紐兄出貼,可惜好小去荃灣。 因換咗工作環境,而家好難得先有機會鼠來,貴精不貴多了。
荷蘭兄好耐冇見你出聲,近況如何?換咗工作環境,希望你一切順利!

荃灣對我嚟講都遠,所以我只係幫襯過一次咁大把,反而新興就腳,上過去兩次。

謝謝紐兄問好,一切安好,冇穿冇爛。 近一年都冇乜得出來玩,所以冇出貼分享了,見出貼都多是駡戰或廣告所以就更小出聲同蒲頭。 難得入來八卦吓喜見紐兄發貼,果然又有好嘢,感謝無私分享👍 當然要出聲支持支持😁
引用:
原帖由 Neumann 於 2021-8-13 07:34 發表 查看引用來源

荷蘭兄好耐冇見你出聲,近況如何?換咗工作環境,希望你一切順利!

荃灣對我嚟講都遠,所以我只係幫襯過一次咁大把,反而新興就腳,上過去兩次。 ...

求地址🙏
Thank you 😊

引用:
原帖由 Neumann 於 2021-6-30 00:05 發表 查看引用來源
前嗰排同大家講過話會去試一處地方,跟住同大家講下。試完一排都未有時間,本來有諗過試多一兩次睇下水準係咪穩定,點知工作忙碌,冇時間再試,今日同大家報告一下先。

點解冇再去試?因為係喺荃灣,對我嚟講確實係唔多就腳。

入 ...
師兄,求pm聯絡 地址☺️

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆