上一頁下一頁
發新話題

荃灣問問

收藏  |  訂閱
261  122.4k

引用:
原帖由 mikekophone 於 2021-9-5 15:07 發表 查看引用來源
你試呢個係紅紅,佢比較後生相頭唔錯波又大,不過佢無太多互動,問問互動反應較好不過太多人搵佢,你要預左唔足鐘,下次有機會試埋另一個!
請問另一個點稱呼?

引用:
原帖由 Morden-stage 於 2021-9-5 11:43 發表 查看引用來源
前幾日終於有時間去會一會問問,不過我係到之前先打電話俾佢點知佢上緊鐘話介紹一個技師俾我,咁我話唔使囉我話下次先,收線,其實佢介唔介紹我都一樣會上去睇下其他啲年輕師傅,想玩個突擊,於是就咁上到去真係得一個較為年輕的 ...
點解唔開大?

引用:
原帖由 ho501501 於 2021-9-6 09:26 發表 查看引用來源

點解唔開大?
當時無乜興趣

引用:
原帖由 Morden-stage 於 2021-9-5 11:43 AM 發表 查看引用來源
前幾日終於有時間去會一會問問,不過我係到之前先打電話俾佢點知佢上緊鐘話介紹一個技師俾我,咁我話唔使囉我話下次先,收線,其實佢介唔介紹我都一樣會上去睇下其他啲年輕師傅,想玩個突擊,於是就咁上到去真係得一個較為年輕的 ...
現代舞台兄你呢個後續報告真係精彩!繪影繪聲!

引用:
原帖由 Morden-stage 於 2021-9-5 11:43 發表 查看引用來源
清楚,唔錯,謝謝分享。

引用:
求pm聯絡 地址

引用:
原帖由 Neumann 於 2021-9-6 18:00 發表 查看引用來源

現代舞台兄你呢個後續報告真係精彩!繪影繪聲!
希望你唔嫌我長氣壩住你個post啦。

引用:
原帖由 eg9523 於 2021-9-6 18:30 發表 查看引用來源

清楚,唔錯,謝謝分享。
希望大家試完多多分享

引用:
原帖由 Sampras730 於 2021-9-6 20:15 發表 查看引用來源
求pm聯絡 地址
喺度講白啲,你睇返第一頁紐文兄個段,我呢度俾多個提示你,檔嘢喺好味屋樓上,紅wan站唔係綠van站。

引用:
原帖由 Morden-stage 於 2021-9-6 08:29 PM 發表 查看引用來源
希望你唔嫌我長氣壩住你個post啦。
求之不得啦!如果唔係,乜嘢叫做討論區呀!?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆