上一頁下一頁
發新話題

荃灣問問

收藏  |  訂閱
261  122.3k

引用:
原帖由 南島 於 2021-9-19 18:13 發表 查看引用來源

剛上去靚SPA,的確值得上去一遊,硬件超好,又新又大,女很熱情手勢好,記得揾Baby
幾錢落樓??

回覆 200# 南島 的帖子

南島師兄很久不見你分享了,囡個波好大噃! 是廣告相嗎?

引用:
原帖由 南島 於 2021-9-19 18:19 發表 查看引用來源
[quote]原帖由 南島 於 2021-9-19 18:13 發表 查看引用來源

剛上去靚SPA,的確值得上去一遊,硬件超好,又新又大,女很熱情手勢好,記得揾Baby ...
對波果達乜嘢嚟?

引用:
原帖由 南島 於 2021-9-19 18:13 發表 查看引用來源

剛上去靚SPA,的確值得上去一遊,硬件超好,又新又大,女很熱情手勢好,記得揾Baby
😎😎😎😎😎

附件

回覆 199# 南島 的帖子

南島兄好耐無見你報告

回覆 1# Neumann 的帖子

紐文兄,請pm聯絡方法,謝謝

回覆 199# 南島 的帖子

師兄弟咩價錢。

引用:
原帖由 WAH0217 於 2021-9-28 16:52 發表 查看引用來源
師兄弟咩價錢。
昨晚2點鳩痕痕上左去,一開門就睇見合哂河車靚女,帶入房望見房間夠大約100尺企理,沖完亮等女到,望真d,嘩好大波,似周信,陳凱琳合體,眼大面尖,應該汁過下來。part1按摩唔能得,冇力,似反左大陸邪骨,part2正肉來了,因女女著鋼缐bar吊底裙,想捏下波又唔舒服,條女提議加100除衣玩,原先本來是400/45分推油,諗住第一次上來玩,底價玩伏到伏不心痛啦,最後心血來潮玩nunu700/60分。做baby感覺到硬底波,手法還是不純熟,捏波如果唔捏到底都好好捏的,內容唔多說,總括來講,條女食樣食身材食後生,係矮d我岩,完場可以一齊沖身,睇見波又想玩。間場夜晚得三位都後生,有個都食得下。題外話間場注左大隻男,條女話客喎。

引用:
原帖由 WAH0217 於 2021-9-28 16:52 發表 查看引用來源
師兄弟咩價錢。
仲有個600/60分波推

引用:
原帖由 coboko123 於 2021-11-1 20:28 發表 查看引用來源
仲有個600/60分波推
有全套,冇寫出嚟

附件

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆