上一頁下一頁
發新話題

荃灣問問

收藏  |  訂閱
261  122.3k

引用:
原帖由 ho501501 於 2021-11-1 22:24 發表 查看引用來源

有全套,冇寫出嚟
條女話冇野攪,攪野點收費法

引用:
原帖由 coboko123 於 2021-11-1 23:57 發表 查看引用來源
條女話冇野攪,攪野點收費法
間野講明有全套,可能糸個別技師有

附件

紐文兄,可否 pm 聯絡方法

昨天終於到靚spa試咗,90分鐘spa,技師CC,part1普通個普通,part2相當進取,陪浸加100送埋body,浸過程有鮑魚刷棍, 感覺上洞口入啲啲,話part3, 但我冇問價錢亦都冇應承佢 出到去再body 仲有成個人瞓落嚟,同樣又鮑魚刷棍,細佬 覺得有少少 洞口涼涼地感覺 有提part3 我話下次先啦 part2算急, 整體上都可以 荃灣區嚟講算後生

至於 會唔會再去 就兩睇 始終 財政 同埋價錢 當然考慮啦 下次是對面嗰間月亮 x 兩間對比 一下

技師好多嘢傾,八成似 查家宅 唔知我仲以為去咗婚姻介紹所

引用:
原帖由 普通人6682 於 2021-11-9 10:34 發表 查看引用來源
技師好多嘢傾,八成似 查家宅 唔知我仲以為去咗婚姻介紹所
查下係唔係放蛇,怕重點招呼

引用:
原帖由 普通人6682 於 2021-11-9 10:21 發表 查看引用來源
昨天終於到靚spa試咗,90分鐘spa,技師CC,part1普通個普通,part2相當進取,陪浸加100送埋body,浸過程有鮑魚刷棍, 感覺上洞口入啲啲,話part3, 但我冇問價錢亦都冇應承佢 出到去再body 仲有成個人瞓落嚟,同樣又鮑魚刷棍,細佬 覺得有 ...
有得屌唔屌🤣

引用:
原帖由 ho501501 於 2021-11-9 10:46 發表 查看引用來源

有得屌唔屌🤣
尼筆睇落係令計

引用:
原帖由 普通人6682 於 2021-11-9 10:21 發表 查看引用來源
昨天終於到靚spa試咗,90分鐘spa,技師CC,part1普通個普通,part2相當進取,陪浸加100送埋body,浸過程有鮑魚刷棍, 感覺上洞口入啲啲,話part3, 但我冇問價錢亦都冇應承佢 出到去再body 仲有成個人瞓落嚟,同樣又鮑魚刷棍,細佬 覺得有 ...
呢個嗎?

附件

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆