上一頁下一頁
發新話題

荃灣問問

收藏  |  訂閱
261  122.3k

350/45分鐘ok呀!請師兄m地址

引用:
原帖由 mikekophone 於 2021-7-5 19:50 發表 查看引用來源
謝謝紐文兄的介紹,今日試左荃灣川龍街這檔, part 1和part 2都如紐文兄所講,原來有part 3不過小弟不好,囡囡小肥波夠大又有彈性,年約30尾40左右,房內有獨立沖涼企缸,不過唔知係咪出面有客等,佢較快進入part 2,所以唔係好足鐘,出 ...
師兄可否pm後生女女名字

紐文兄,我都想試吓,可否pm?

引用:
原帖由 kfc9902 於 2021-7-6 10:40 發表 查看引用來源
師兄可否pm後生女女名字
三十尾四十頭,後生??

引用:
原帖由 newbc 於 2021-7-4 10:21 PM 發表 查看引用來源
由香討已追紐文兄既post,跌錢機會近乎零,因為家在荃灣,老虎又在荃灣工作,撞熟人機會好大,但都要一試!
過程都係咁,但就堅大波,少腩,樣都唔算差,最緊要係服務好!
唯一係我無睇時間,只係覺得快樂既時光流逝得好快!只有當佢足鐘! ...
你都算沙膽!唔通真係最危險嘅地方先係最安全?

引用:
原帖由 mikekophone 於 2021-7-5 07:50 PM 發表 查看引用來源
謝謝紐文兄的介紹,今日試左荃灣川龍街這檔, part 1和part 2都如紐文兄所講,原來有part 3不過小弟不好,囡囡小肥波夠大又有彈性,年約30尾40左右,房內有獨立沖涼企缸,不過唔知係咪出面有客等,佢較快進入part 2,所以唔係好足鐘,出 ...
似乎係慣性唔足鐘,大家要自己衡量一下嘞。

引用:
原帖由 普通人6682 於 2021-7-5 08:14 PM 發表 查看引用來源
可否提示 幾多號小巴站
冇留意幾多號小巴站呀,唔好意思!

引用:
原帖由 TommyZee 於 2021-7-6 02:04 AM 發表 查看引用來源
請問紐文兄是否有7-11在樓下?
呢個都冇留意呀!

引用:
原帖由 fb1765751 於 2021-7-6 08:39 AM 發表 查看引用來源
350/45分鐘ok呀!請師兄m地址
有網友回報話收四百,由於上次去已經係一個多月前,於是早兩日問佢,係咪最近加咗價呀?佢答我話一向都係四百,問我係咪記錯咗?

無言……..

回覆 79# Neumann 的帖子

係呀!
紐文兄我上次去都係收$400

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆