荃灣問問

收藏  |  訂閱
31  122.4k

引用:
原帖由 Nella 於 2021-7-9 03:08 AM 發表 查看引用來源
紐文兄推介必屬佳品,可否PM詳細資料
唔敢當,都唔係個個啱,你自己諗下。

引用:
原帖由 foefoe 於 2021-7-9 02:02 PM 發表 查看引用來源
多謝紐文兄推介,請PM詳細資料
唔好客氣,大家交流下啫。

引用:
原帖由 中女addict 於 2021-7-15 04:01 PM 發表 查看引用來源

剛試左,小肥,大波,小8字,頭像同真身有d出入
有4/6餐,我話不如5,光朱上来隔裤un,夾腸,波推,最後屌波出
太遠較難番食,謝妞民兄介绍
中女兄唔駛客氣,大家交流下啫!

荃灣我都覺得遠,所以只係試咗一次。都係嗰句,去開嗰頭而時間又唔多嘅話,一試無妨。專程去嘅,要自己諗下。

引用:
原帖由 tronboy2468 於 2021-7-16 12:28 PM 發表 查看引用來源
纽文兄ㄡ有推介,一定要試.
即管試下睇下啱唔啱。

引用:
原帖由 kfc9902 於 2021-7-22 11:10 AM 發表 查看引用來源
我個人覺得pm攞聯絡方法不是有問題因為討論區應該是分享的只要樓主不嫌嘛煩就可以但最重要是攞完聯絡方法又不出報告先係重點
同意呀。

答覆網友查詢時都有叫佢哋上嚟講兩句,結果都係得幾個肯回應,其他就….

引用:
原帖由 mk001 於 2021-7-23 10:59 AM 發表 查看引用來源
早兩日試左, 身材OK
Part1 一般,Part2 可能有下一個客有點急

謝纽文兄介紹
似乎係慣性唔足鐘,各位要考慮清楚。

引用:
原帖由 mask1990 於 2021-8-4 12:06 AM 發表 查看引用來源
上星期六收工去荃灣試左果場,本來約左敏敏,但我遲左小小,去到有個身材好順眼既開門,點知敏敏落左街吃飯,即刻打電話問敏敏,話同朋友吃飯返唔到來,幫我搵第二個按,冇幾耐幫我開門個靚女進來, Part 1 冇乜冀望,點知係識 ...
我上次幫襯完,走嘅時候喺客廳見到有個後生啲又省鏡啲嘅技師,心急走人都唔記得問佢咩名。

引用:
原帖由 mask1990 於 2021-8-4 11:13 PM 發表 查看引用來源
係咪波大大,係就紅紅喇.
著得幾密實,冇留意到呀。

引用:
原帖由 荷蘭三劍俠 於 2021-8-13 04:44 AM 發表 查看引用來源
終於再見到紐兄出貼,可惜好小去荃灣。 因換咗工作環境,而家好難得先有機會鼠來,貴精不貴多了。
荷蘭兄好耐冇見你出聲,近況如何?換咗工作環境,希望你一切順利!

荃灣對我嚟講都遠,所以我只係幫襯過一次咁大把,反而新興就腳,上過去兩次。

引用:
原帖由 Morden-stage 於 2021-9-5 11:43 AM 發表 查看引用來源
前幾日終於有時間去會一會問問,不過我係到之前先打電話俾佢點知佢上緊鐘話介紹一個技師俾我,咁我話唔使囉我話下次先,收線,其實佢介唔介紹我都一樣會上去睇下其他啲年輕師傅,想玩個突擊,於是就咁上到去真係得一個較為年輕的 ...
現代舞台兄你呢個後續報告真係精彩!繪影繪聲!

前往最後回覆