上一頁下一頁
發新話題

肥妹人妻,想搵人傾下計

收藏  |  訂閱
493  41.1k

引用:
原帖由 ynk697 於 2021-7-5 09:38 發表 查看引用來源
你都揸R架,洗乜人帶你去飛
我需要嫁 我揸R姐 唔係揸朋友二號呀ma🙈

引用:
原帖由 leowaiwai 於 2021-7-5 09:32 發表 查看引用來源
呢排鍾意飛車,不過係單車,夜晚踩,上一條大斜路,再衝番落嚟,其他人睇好似好無聊,不過出一身汗,死頂上到去得到個下衝落嚟個下既自HI,其實真係好無聊不過好爽 ...
開心就好 我自己就好憎去鹿頸 大山遇到人踩單車 會好無引🤣🤣🤣🤣

引用:
原帖由 cola929 於 2021-7-5 09:41 發表 查看引用來源
話題無限既,只係吸唔吸引到對方.
妳點會唔識😂 都傾左咁多頁.
係 ,唔係村屋或者獨立屋好難養兩部車,仲要返工既地方有車位,我都養車.
揸車要夠精神,妳返兩份工,要休息多d ...
一上車就會上身咁😂 我成日都同自己講今日慢駛 跟牌行

引用:
原帖由 leowaiwai 於 2021-7-5 09:45 發表 查看引用來源
都明白既,呢個世界好多單車路權L 都好煩
去行山路就係想玩下彎 但大多單車好難玩 平時係街見到單車都無咩所謂

引用:
原帖由 cola929 於 2021-7-5 09:46 發表 查看引用來源
一上車就變車手😂 , 揸車快都好,因為睇得清楚晒路面情況.
成日望鏡 我唔會死望前方 雖然要收6遮鮑魚實收得切 但唔想成日踩到咁死 所以情況許可我會cut線

引用:
原帖由 leowaiwai 於 2021-7-5 09:56 發表 查看引用來源
其實大家都慘,就係想避太多車先半夜去踩,不過其實好多車飛過都有小小驚,唯有盡貼左,本身都有揸車都好怕呢D環境,所以最好有單車徑
係囉 踩單車徑又安全好多

引用:
原帖由 ynk697 於 2021-7-5 09:59 發表 查看引用來源
換左佢或買多部😏😏😏
我好鐘情我呢部既外型 同埋我唔鐘意fd2個錶板 同凳架太高 你紅定黑籠?

引用:
原帖由 ynk697 於 2021-7-5 10:00 發表 查看引用來源
冇可能,架車會比感覺你叫你踩佢架
左cut右cut咪唔洗踩死 拖低兩粒都收慢左好多 你知嫁😏

引用:
原帖由 cola929 於 2021-7-5 10:10 發表 查看引用來源
正確👍
公路有公路好玩 山路有山路好玩 諗起都爽

引用:
原帖由 CTAN2Y33 於 2021-7-5 10:39 發表 查看引用來源
係咪你唔夠靚女 所以唔畀你坐上車呀😂
咁好明顯係啦🤣🤣🤣

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆