你地有冇收到會員kamshek嘅pm_叫試夏目

收藏  |  訂閱
11  4.1k

你地有冇收到會員kamshek嘅pm_叫試夏目

kamshek比我嘅pm係咁 ::: 師兄既然$5千都願試,唔知願意做白老鼠,去試吓呢位【夏目】嗎?我見佢都係$5百/60分鐘,佢嘅正骨出名惦,按前列腺就唔知點呢?佢係正骨技師嚟嘅。
利申: 我未幫趁過嘅。

kamshek係寫狗定打手?

夏目咁出名
使鬼咁樣pm搵客咩

pm嘅原件

佢在旺角時,我時有幫趁。當年外型不錯,重炮手,不過佢經常強調唔願做 part 1 以外的事!

廣告 ?
廣告 ?
廣告 ?

叫佢食屎啦好餓單咩哈哈哈哈哈哈

引用:
原帖由 HK2018HK 於 2021-7-6 13:43 發表 查看引用來源
kamshek比我嘅pm係咁 ::: 師兄既然$5千都願試,唔知願意做白老鼠,去試吓呢位【夏目】嗎?我見佢都係$5百/60分鐘,佢嘅正骨出名惦,按前列腺就唔知點呢?佢係正骨技師嚟嘅。
利申: 我未幫趁過嘅。

kamshek係寫狗定打手?

夏目咁 ...
我真係要去食屎,我冇諗到佢喺呢邊都出名得咁交關,見師兄話要搵新出路,多膠事PM咗你,只係PM俾咗你一人,唔駛再週圍問,要當係打手也好,要當係狗也好,自己衰戇膠,無言了。不再解釋。收聲閃人,哈哈哈。

引用:
原帖由 kamshek 於 2021-7-6 23:10 發表 查看引用來源

我真係要去食屎,我冇諗到佢喺呢邊都出名得咁交關,見師兄話要搵新出路,多膠事PM咗你,只係PM俾咗你一人,唔駛再週圍問,要當係打手也好,要當係狗也好,自己衰戇膠,無言了。不再解釋。收聲閃人,哈哈哈。 ...
夏目紅嘅太過奈
無辦法唔與時俱進
重炮手按前列腺
咪玩啦
佢果地客多到哇

引用:
原帖由 manchan60 於 2021-7-6 18:17 發表 查看引用來源
廣告 ?
廣告 ?
廣告 ?
兩個都係廣告人

引用:
原帖由 kpchg4 於 2021-7-8 13:53 發表 查看引用來源

兩個都係廣告人
說中重點😑😑😑

引用:
原帖由 kpchg4 於 2021-7-7 21:53 發表 查看引用來源

兩個都係廣告人
两個狗咬狗骨,二哥屌大哥,喺人都睇得出。

前往最後回覆