上一頁下一頁
發新話題

小矮人的故事 更新#94 #100 #113 #123 #133

收藏  |  訂閱
142  61.0k

小矮人的故事 更新#94 #100 #113 #123 #133

大家好🙈小妹做左cd-rom多年,由香討到呢到,眼見呢到話題俾以前少左好多,希望分享下等大家多d嘢睇😆
利申:冇意搵sp,唔洗pm我!!

是咁的,戴定頭盔先,身材冇幻想空間,瘦底ipad身形,得147cm高,18、22都過左,外表係一個小六學生😂出街仲會俾人嗌妹妹(  ̄▽ ̄)σ

結左婚幾年啦,當年讀女校冇乜機會識男仔,一直冇乜男仔朋友,加上性格內向慢熱,真係唔會主動識人。直至大專遇到依家個老公,因為實習去左佢公司做,當時諗住識多幾個同事問下工作上嘅嘢,就加左佢fb,之後我地嘅話題就開始左。(我就好衰嘅,諗住有個人教下我做英文功課咋👉👈)然而,最後佢對我嘅實習係完全冇幫助嘅😑我地識左1個月到就一齊,亦就係我人生唯一一個男朋友。佢自稱我係佢第一個女朋友,青頭仔嚟!
當時放假佢會上我屋企坐,趁屋企冇人就會撳我喺梳化錫,錫錫下突然伸手入條底底到指插妹妹,佢自己就扯哂旗頂住我。記得有一次走上床錫,我話想試下男上女下俾佢用條j磨豆豆,點知我太濕啦,磨磨下條j就滑左入去,un左一陣理智話我知要抆返出嚟,當時佢仲話「咦,仲乜咁舒服嘅?吓?原來入左去?下面都唔緊嘅,你又唔嗌痛,點解冇血嘅?」真係俾佢激死...人地多水梗係唔痛啦!至於冇血,個個女人嘅處女膜位置都唔同,未必會一插就穿,果然係青頭仔。

寫到呢到先,俾住張相大家睇,有時間再打,之後會講下同sp嘅故事。多d人留言傾下計就會自拍多d放上嚟🤪

附件

小妹咁好都叫ipad囉-_-"

引用:
原帖由 tabdelete 於 2021-7-7 02:09 發表 查看引用來源
大家好🙈小妹做左cd-rom多年,由香討到呢到,眼見呢到話題俾以前少左好多,希望分享下等大家多d嘢睇😆

是咁的,戴定頭盔先,身材冇幻想空間,瘦底ipad身形,得147cm高,18、22都過左,外表係一個小六學生😂出街 ...
你咁樣就叫iPad?
玩9人咩原已經有SP

期待你與SP故事....

引用:
原帖由 tabdelete 於 2021-7-7 02:09 發表 查看引用來源

是咁的,戴定頭盔先,身材冇幻想空間,瘦底ipad身形,得147cm高,18、22都過左,外表係一個小六學生😂出街 ...
等你....繼續講埋個故仔😊😊

以為純情妹妹 .....

Sp 點識返黎㗎

有相有like ....正呀,30B?

其實好索
🤩🤩😜😜

引用:
利申:冇意搵sp,唔洗pm我!!.......................
唔使搵啦,師姐,你自己都有啦,係唔係! ?

師姐咁嘅身材,你當時嘅青頭仔老公應該係愛不釋手啦

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆