上一頁下一頁
發新話題

小矮人的故事 更新#94 #100 #113 #123 #133

收藏  |  訂閱
142  61.2k

引用:
原帖由 tabdelete 於 2021-7-18 18:34 發表 查看引用來源
未有時間打文,俾住張相大家睇先
唔洗問我攞wechat,我係唔會覆你嘅😜
樓主羅柚好正,後入一流😝

回覆 89# tabdelete 的帖子

👍😍😍
好想打你pat pat🤭🤭

引用:
原帖由 tabdelete 於 2021-7-8 23:30 發表 查看引用來源
唔洗pm我加wechat啦,我只會喺呢到傾計。
好啦,一次過解答大家嘅問題。
個人比較大食,覺得一星期要3次先滿足,可惜理想同現實總係有差距。
老公17x cm,俾我養到有個肚腩,你地幻想嘅掛鼓係冇發生過,抱一陣又話重又話手痛,只愛女 ...
非常感謝師姐既post,亦都心表遺憾你老公咁浪費你個身型,咁既身型都會話重同攰囉🤣

大食既女人不嬲都係男人至愛

終於有時間update個post呢排好早返工,放工已經好眼瞓,所以冇乜上嚟😴

開始講下同sp嘅故仔……
sp係同事嚟,17x高,鋼條身形,大我20+,稱佢做f先生啦。佢自己都話做得我老豆🤣不過佢個樣keep得好,外表似40幾歲。佢把口好掂講嘢好圓滑又識氹人,3歲到80都俾佢氹到。佢結左婚啦,有3個仔女讀緊中學小學幼稚園,同老婆感情ok啦,不過肯定錫仔女多過錫老婆。從來喺公司好少提老婆,多數講個女多。
我地點解會開始?因為份工係返shift,我同f 同一個職位,只不過唔同team。因為有一次我有d事搵佢調更,我講笑咁話唔該哂,下次以身相許😂之後開始多左傾計,有一日放工後f 請我食tea食生蠔,多謝我幫佢手分擔工作。第二日佢返通宵,我whatsapp 追佢交文件,嗰晚冇所不談,講下公司d是非,講下私人嘢,傾到天光,完全唔記得我自己第二朝要影prewedding🤦‍♀️

戲肉來了(呢到應該先係你地想睇嘅部份😆)
f好鍾意飲酒,無酒不歡,佢話買左枝梅酒叫我同佢一齊試,book左間酒店房飲返杯,捉膝詳談。當刻我完全冇猶疑過,應承左佢(雙方要呃另一半話返通宵🤫🤫🤫)。前一晚佢send左條jj彈下彈下嘅片比我,話睇下細佬幾興奮,我仲話「你又知我會俾你食😒」
酒店喺尖沙咀,佢一早攞左房等我,仲話兩張單人床嚟㗎,唔洗驚俾佢食左😑一齊落街食完dinner就返上房,佢沖涼先又問我入唔入嚟沖,我話唔啦入面咁迫點兩個人呀。點知佢沖完涼光脫脫拎住條毛巾走出嚟,聲稱好耐冇試過喺屋企沖完涼吊吊fing,之後先慢慢搵衫褲著。到我沖完涼就攤床到碌電話,f 開左支酒一人一杯,我飲完第二杯已經好暈好飄想瞓覺。冇幾耐佢擒上我張床,準備趴喺我上面,好溫柔咁問我「你可唔可以俾我呀?」「你可以say no㗎。」我點頭示意ok,提佢要戴套。f 開始錫我,由咀唇、耳仔、頸落去,隻手一直揸我對小籠包同摸勻全身,又開始除我d衫褲,突然爆左句「點解個bra同條底唔同色嘅,唔係一套靚d咩?」(就係因為佢呢句,我直到依家一定會成套咁買😅)佢叫我摸下細佬,問我同尋晚條片係咪一樣咁興奮,然後佢除左自己條孖煙通,成條巨龍彈出嚟,我嘩一聲,真係又粗又長🤤f 叫我試下錫下細佬,我慢慢由頭lam到落底,再慢慢放入口含,啜下個龜頭。佢話頂唔順啦,可唔可以俾佢入,跟住佢幫細佬上套慢慢對準插入去,男上女下,佢舒服到低聲「嗯……嗯」。冇耐佢就軟左,f話自己好多時一戴套就軟,佢自己chok下chok下又硬返,再戴套又再入,今次抱起我嚟插,龍舟掛鼓,由床去到廁所,擺我坐喺洗手盆上面,我m字腿俾佢插,佢望住塊鏡話好正,又抱返我上床,攞個枕頭墊住俾我跪,狗仔式俾佢插(矮人就係咁,唔墊高對唔準嚟插),f拍我籮柚,話「你個淫娃我今晚要屌死你」「係你話以身相許㗎,仲唔報答我」。「嚟喇、嚟喇、嚟喇……」佢越插越快,最後射哂落套,蚊返出嚟話「好舒服、多謝你」,之後攬住我瞓。

之前係酒店都係咁玩~係幾正既

好正呀

引用:
原帖由 tabdelete 於 2021-7-22 10:52 發表 查看引用來源
終於有時間update個post呢排好早返工,放工已經好眼瞓,所以冇乜上嚟😴

sp係同事嚟,17x高,鋼條身形,大我20+,稱佢做f先生啦。佢自己都話做得我老豆🤣不過佢個樣keep得好,外表似40幾歲。佢把口好掂講 ...
好好睇~快D更新^V^

引用:
原帖由 tabdelete 於 2021-7-22 10:52 發表 查看引用來源

sp係同事嚟,17x高,鋼條身形,大我20+,稱佢做f先生啦。佢自己都話做得我老豆🤣不過佢個樣keep得好,外表似40幾歲。佢把口好掂講 ...
好吸引呀…👍👍👍

引用:

咁易就呃到蝦條食

繼續嗰晚嘅故仔。。。。
第1q後佢攬住我瞓,去到半夜f 開始多手四圍摸,我半夢半醒feel到佢用手指new緊我下面,於是擘大眼同佢深情對望,望望下就錫左埋嚟,佢輕輕撳我嗰頭入被竇示意幫佢含,我亦當然好識做咁幫佢lam。之後再上套嚟第2q,瞓喺到側身面對面插,不停轉花式,又拉開窗簾貼住塊落地玻璃狗仔式插,最後番上床男上女下射,望下個鐘已經3點半,真係要瞓覺啦。
第二日f摸住我個頭同我講早晨,問我尋晚瞓得好唔好,呢個感覺好sweet🥰12點先check out,仲有幾個鐘喎,當然唔好浪費嚟多q。打開窗簾望住日抖維港嘅風景,f話呢個景完全值得,同隔離豪宅個景一樣,隔離幾千萬一間屋,當我地住左一晚豪宅㗎喇。今次佢抱我喺梳化椅,先係趴喺到俾佢抽,之後到佢坐低,我女上un佢,細佬一下一下頂上嚟,喺我就嚟坐爆佢嘅時候,再次推我埋窗邊狗仔式,話要隔離豪宅d人睇到我地做愛,要人地羨慕下咁話🙄2日3q對腳好攰,check out左一齊喺附近食嘢,佢送我搭車就say goodbye 👋
夜晚我地keep 住whatsapp ,f問點解同我做嘅時候我d眼神咁奇怪,好似諗緊嘢咁。我問佢係咪第一次出軌,佢答我係,我同佢講我都係第一次同第二個男人上床,但係奇怪嘅係我返去對住男朋友完全冇內疚感,我都唔知點解,f話返去望住老婆有少少歉意咁啦~我好清楚自己嘅介線,同f協定「不影響對方現有感情為原則」。
我地之後whatsapp密左,會講早晨同早抖,不過大家放假係唔會whatsapp對方,留返d空間俾大家,佢亦要照顧小朋友好忙。

呢段關係keep到依家,已經4年半啦😳曾經有段時間幾個月冇搞嘢,佢放成個禮拜假會完全冇聯絡,有諗過佢係咪已經玩厭左我呢?!有時佢同人講起老婆,我個心會沉一沉,不過我同自己講,慶幸我唔係佢老婆,因為我接受唔到個老公口花花🤨

故事未完㗎,仲有幾篇,待續。。。。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆