上一頁下一頁
發新話題

小矮人的故事 更新#94 #100 #113 #123 #133

收藏  |  訂閱
142  61.2k

引用:
原帖由 tabdelete 於 2021-7-22 21:07 發表 查看引用來源
繼續嗰晚嘅故仔。。。。
好呀!最好貼埋當日唔是全套的內衣睇吓是唔是咁差。。。。

回覆 100# tabdelete 的帖子

師姐寫得詳細,好有心機!第一次同第二個男人做係咪好剌激?

引用:
原帖由 tabdelete 於 2021-7-22 21:07 發表 查看引用來源
繼續嗰晚嘅故仔。。。。
第1q後佢攬住我瞓,去到半夜f 開始多手四圍摸,我半夢半醒feel到佢用手指new緊我下面,於是擘大眼同佢深情對望,望望下就錫左埋嚟,佢輕輕撳我嗰頭入被竇示意幫佢含,我亦當然好識做咁幫佢lam。之後再上 ...
你哋都好犀利喎,可以keep咁耐, 咁大家熟落咗係咪就會冇用套及中出呢?

簡單直接又有感情 幾好睇

引用:
繼續嗰晚嘅故仔。。。。
第1q後佢攬住我瞓,去到半夜f 開始多手四圍摸,我半夢半醒feel到佢用手指new緊我下面,於是擘大眼同佢深情對望,望望下就錫左埋嚟,佢輕輕撳我嗰頭入被竇示意幫佢含,我亦當然好識做咁幫佢lam。之後再上 ...
非常正斗😊😊在等待🥰🥰

你sp都幾勁,近五十都仲可以一晚俾你三次

回覆 94# tabdelete 的帖子

師姐個故事好SWEET AR

引用:
繼續嗰晚嘅故仔。。。。
好寫實,好有共鳴,好好有感覺,如有更多畫面就無懈可擊(例如更多相),正

繼續支持~ 今晚再睇返哂D更新先

引用:
原帖由 tabdelete 於 2021-7-22 10:52 發表 查看引用來源
就係因為佢呢句,我直到依家一定會成套咁買😅
有品味, 其實同色系都已經唔錯㗎喇

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆