上一頁下一頁
發新話題

小矮人的故事 更新#94 #100 #113 #123 #133

收藏  |  訂閱
142  61.1k

引用:
原帖由 tabdelete 於 2021-7-25 08:07 發表 查看引用來源
又更新下先😆😁😄

酒店2日1夜之旅令我念念不忘,每日喺公司見到f 我就諗起我地激情嘅畫面🥰
f:點解你成日眼甘甘望住我,眼神帶點曖昧?
我:係咩?我覺得點解呢條友喺公司做緊嘢都咁多嘢講嘅。
f:講!你係咪鍾意左我?
我:冇呀!(唔通我 ...
呢啲寫實經歷真係正,由女方寫出黎硬係覺得比較清楚又帶性感,請繼續寫多啲,耐不耐放張相更正

我鐘意你既故事 請加油 定期更新呀!

趁放假又更新😄少咸多甜

呢幾年我同f 經常拍住返工,試過一齊食完早餐返工,lunch一齊帶飯,放工再去tea,一齊食足3餐,嗰陣公司好多房可以食飯,不過我地都會坐埋一齊食,佢又夾下我d餸,我又試下佢手勢,當然唔會喺同事面前交換口水啦。
有時開工前佢會裝下我喺唔喺間房,扮哂嘢過嚟敲門問我嘢,之後鎖門拉簾,我好識做,即刻跪喺佢前面幫佢除褲,成條j已經扯住彈出嚟🤤一邊幫佢含,一邊r袋底玩春袋,成條j都係我d口水!含到咁上下佢搵張凳坐底,拍大脾叫我坐上嚟,通常5分鐘內就會坐爆佢。試過有清潔阿姐突然敲門,嚇到f即刻著褲,扮哂嘢話喺門後櫃攞緊嘢要等陣,而我就喱左喺檯底😂😂又試過阿姐開對面度門,f以為有人入嚟,嚇到軟左😂老老實實,喺公司做愛真係好刺激,想叫又唔可以叫得大聲。f話喺公司會特別緊張,所以好快就出,咁我都明白嘅,喺呢個地方有得搞已經係bonus 🤭我地真係試過喺殘廁到做,不過感覺好唔安全,首先係度門喺出面係可以好易開到嘅,清潔阿姐會奇怪點解晨早有人鎖殘廁,第二就係殘廁度門唔係貼住地下,有少少空隙,變左見到廁所入面嘅倒影,無謂益街坊啦,唔想咁多是非🤨上篇講過我地係輪班會返通宵,輪到f返通宵,我收工唔走等佢返嚟,因為呢個時間公司最少人又夠靜夠黑😈f抱我瞓上會議室嘅大檯,我對腳吊住喺檯邊,佢企喺到捉實我大脾,大大力插我,隻手有時揸下我對小籠包,再叫我轉身趴喺張檯到被佢插,呢個係咪叫老漢推車?最後發現冇攞定紙巾,要龍舟掛鼓去攞紙巾,狗仔俾f內射,即刻用紙巾接住d精,廢事滴左落地好難清潔😅

不過以上呢d情景唔知仲有冇機會發生😞之前咪話我同f唔同team嘅,最近老細將我地兩team合併,我同f變左同team,呢樣係我完全冇諗過嘅事!!即係代表我同佢唔會再一齊拍住同時間返工,亦冇得一齊放平時,一定要其中一個射波陪對方😵因為呢件事我唔開心左好耐,擔心我地嘅關係會變質😭😭係咪天意叫我收心養性,準備同老公生仔呢……

引用:
原帖由 tabdelete 於 2021-7-28 22:33 發表 查看引用來源
趁放假又更新😄少咸多甜

呢幾年我同f 經常拍住返工,試過一齊食完早餐返工,lunch一齊帶飯,放工再去tea,一齊食足3餐,嗰陣公司好多房可以食飯,不過我地都會坐埋一齊食,佢又夾下我d餸,我又試下佢手勢,當然唔會喺同事面前交換口水 ...
點正嘅經歷總有限期,有機會咪繼續冇機會都冇辦法嘅,仲有老公嘛

引用:
原帖由 tabdelete 於 2021-7-28 22:33 發表 查看引用來源
趁放假又更新😄少咸多甜

呢幾年我同f 經常拍住返工,試過一齊食完早餐返工,lunch一齊帶飯,放工再去tea,一齊食足3餐,嗰陣公司好多房可以食飯,不過我地都會坐埋一齊食,佢又夾下我d餸,我又試下佢手勢,當然唔會喺同事面前交換口水 ...
日久必分,可能緣已盡呢❗也是曾經擁有🙏

引用:
趁放假又更新😄少咸多甜

我覺得唔使擔心,有心keep就實搵到空間,可能係會少左機會,但咁樣可能更加珍惜

引用:
趁放假又更新😄少咸多甜

記得有時間就更新,好想聽你故仔
我好奇f有幾高,如果去會議枱一般身高要後面入你,因為你本身唔高,應該唔容易就位入,不過要入點都入到

好鐘意扑你呢種身型既女仔,真係好正。

引用:
原帖由 美白女孩 於 2021-7-13 11:08 發表 查看引用來源

回師兄

有綁住、吊住嚟屌,我都中意。
有啲被姦,被逼,被動,受刑嘅感覺。
😋
正呀,玩得好粗暴咁,女仔識享受咁玩真係好正。

回覆 10# tabdelete 的帖子

咁仲有機會既,最緊要大家有心KEEP 住,加油

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆