上一頁下一頁
發新話題

小矮人的故事 更新#94 #100 #113 #123 #133

收藏  |  訂閱
142  61.1k

瘦到肋骨係凸出嚟嘅

附件

回覆 2# tabdelete 的帖子

微乳都可以好好揸的,,,又可以好好啜的!

自從上一次試過唔小心跣左入去之前,大家一直想心思思更進一步。咁啱嗰排搬屋,一路都有上新屋睇下裝修成點。有一日情到濃時喺新屋想做,但係又冇傢俬,於是搵左塊窗簾布鋪喺地下,然後男人落街去7仔買套,返到去就咁瞓喺地下做。哈哈哈哈!依家諗返起,第一次唔係應該要喺個浪漫地方做嘅咩!青頭仔唔識捽豆豆,隔住條底底好大力起勢捽,我話唔係大力就舒服㗎,呢d要用陰力捽,然後捉住佢隻手幫我慢慢打圈捽,高潮到成個人震哂。
嗰陣隔日就搞一次,一個星期三至四次啦,本來喺便利店買細盒套,變成經常去藥房買大盒套,試左唔同牌子,有紋有凸點有香味,最終都係鍾意用返杜記金色盒裝。我有個習慣,就係每次搞完嘅紙巾同套都唔會掉喺屋企垃圾桶,從來都唔會,廢事俾屋企人見到尷尬啦。

回覆 1# tabdelete 的帖子

師姐⋯⋯妳身材都幾好呀⋯⋯絕對同iPad扯吾上關係😍🥰

回覆 21# tabdelete 的帖子

嘩⋯⋯師姐⋯⋯妳哩種身型抱起嚟狂插係最正架喎😍😍😍🥰🥰🥰

回覆 23# tabdelete 的帖子

我同我女友都用緊杜記金色包裝哩隻Dom🥰😆

回覆 21# tabdelete 的帖子

大細唔係重點,敏唔敏感同反應先至係精粹

回覆 23# tabdelete 的帖子

呢個場景都有啲似曾相識喎

引用:
原帖由 tabdelete 於 2021-7-7 22:22 發表 查看引用來源
你地d男人有冇摸過胸圍㗎?除哂衫就掉走個bra ?
個墊可以幾吋厚,著住個胸圍就可以谷到咁樣!
你唔除出黎 掂睇到裡面有冇谷過😂

引用:
原帖由 tabdelete 於 2021-7-7 22:52 發表 查看引用來源
瘦到肋骨係凸出嚟嘅
人細...個波細正常喎😅咁…個窿又細,屌起來一定好舒服🤩🥰

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆