上一頁下一頁
發新話題

小矮人的故事 更新#94 #100 #113 #123 #133

收藏  |  訂閱
142  61.2k

引用:
原帖由 tabdelete 於 2021-7-7 22:52 發表 查看引用來源
瘦到肋骨係凸出嚟嘅
師妹,唔使擔心㗎,做人要大有大玩,細有細

引用:
原帖由 tabdelete 於 2021-7-7 02:09 發表 查看引用來源
大家好🙈小妹做左cd-rom多年,由香討到呢到,眼見呢到話題俾以前少左好多,希望分享下等大家多d嘢睇😆
利申:冇意搵sp,唔洗pm我!!

是咁的,戴定頭盔先,身材冇幻想空間,瘦底ipad身形,得147cm高,18、22都過左,外表係一個小六學生😂出街 ...
瘦小的女仔,背後的男仔可能是高大威武的。
妳老公高大嗎?

師姐之前讀邊間女校呢?

師姐之前讀邊間女校呢?

女校就真係辛苦少少要識個男仔唔易加上師姐唔算IPAD.唔同級數既感覺唔好唔一定大先好玩

唔洗pm我加wechat啦,我只會喺呢到傾計。
好啦,一次過解答大家嘅問題。
個人比較大食,覺得一星期要3次先滿足,可惜理想同現實總係有差距。
老公17x cm,俾我養到有個肚腩,你地幻想嘅掛鼓係冇發生過,抱一陣又話重又話手痛,只愛女上男下,鍾意我坐爆佢,佢話搞嘢要出汗好辛苦,點解唔舒舒服服瞓喺到做呢😂呢排同佢一齊睇Netflix  <too hot to handle> <av帝王>,佢問我「你日日都睇呢d嘢,好有需要咩!?」
挑,我答你有需要,你都唔會日日同我做㗎啦!唯有趁佢唔喺到嘅時間,自己diy吧啦…仲有一樣嘢,就係我天生lin頭凹左入去,你地係咪即刻冇哂幻想呢…

以前讀書,d同學多數會返教會識男仔,但係我唔想返教會,而幾個老友都係教會識初戀。學校喺九龍區,邊間就唔講啦,唔係出名名校

這身型一流,比個like妳

微波啫又未算貧乳算好好

回覆 35# tabdelete 的帖子

師姐⋯⋯一星期三次唔算多⋯⋯啱啱好⋯
係呢⋯⋯咁師姐妳like咩post架?🥰

引用:
原帖由 dttcalvin 於 2021-7-8 23:41 發表 查看引用來源
師姐⋯⋯一星期三次唔算多⋯⋯啱啱好⋯
係呢⋯⋯咁師姐妳like咩post架?🥰
我估會是“龍舟掛鼓”。。。

回覆 39# beast74mo 的帖子

師兄⋯⋯何以見得?🤣

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆