上一頁下一頁
發新話題

小矮人的故事 更新#94 #100 #113 #123 #133

收藏  |  訂閱
142  61.1k

引用:
原帖由 tabdelete 於 2021-7-8 23:30 發表 查看引用來源
唔洗pm我加wechat啦,我只會喺呢到傾計。
好啦,一次過解答大家嘅問題。
個人比較大食,覺得一星期要3次先滿足,可惜理想同現實總係有差距。
老公17x cm,俾我養到有個肚腩,你地幻想嘅掛鼓係冇發生過,抱一陣又話重又話手痛,只愛女 ...
其實呢,面對ipad胸,個重點唔會放起對波,而係個pat, 手感同size應該啱啱好🤣
不過你既高度又真係太誇張,吾吸引🤔

回覆 35# tabdelete 的帖子

係咪因為老公咁可以先搵SP?

回覆 35# tabdelete 的帖子

其實咁樣都好唔公平者,你唔辛苦咩?其實一星期三次又唔多AR,我以為你要一日三餐

引用:
原帖由 tabdelete 於 2021-7-8 23:30 發表 查看引用來源
唔洗pm我加wechat啦,我只會喺呢到傾計。
好啦,一次過解答大家嘅問題。
個人比較大食,覺得一星期要3次先滿足,可惜理想同現實總係有差距。
老公17x cm,俾我養到有個肚腩,你地幻想嘅掛鼓係冇發生過,抱一陣又話重又話手痛,只愛女 ...
師妹147,老公17x😀😀

引用:
原帖由 美白女孩 於 2021-7-8 09:52 發表 查看引用來源

瘦小的女仔,背後的男仔可能是高大威武的。
妳老公高大嗎?
男人高大係表面,
粗大先至實際,
你話係唔係師姐

引用:
原帖由 ykdeng0064 於 2021-7-9 10:51 發表 查看引用來源

男人高大係表面,
粗大先至實際,
你話係唔係師姐
咁又唔使要粗大嘅,識玩才實際呀!
你話係唔係呀師兄。

回覆 46# 美白女孩 的帖子

咁點先為之識玩!😉

引用:
原帖由 licklickson 於 2021-7-9 12:18 發表 查看引用來源
咁點先為之識玩!😉
玩大家中意玩嘅遊戲。

引用:
原帖由 美白女孩 於 2021-7-9 12:09 PM 發表 查看引用來源

咁又唔使要粗大嘅,識玩才實際呀!
你話係唔係呀師兄。
做男人識前奏令女方渴求插入,思想上令女方完全享受性愛帶來既慾望,身體上令女方享受男方插入既快感,最後到男方射精,令女方享受嗰刻既高潮及支配感,甘樣先可令女方由思想及身體上完全得到高潮,由内至外,呢D咪先叫做靈慾一致既性爰享受丫!😊😊😊

回覆 49# brandy888 的帖子

你描述得好好AR,無錯,性愛最緊要係大家都歡愉同享受

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆