小矮人的故事 更新#94 #100 #113 #123 #133

收藏  |  訂閱
5  61.2k

引用:
原帖由 tabdelete 於 2021-7-7 02:09 發表 查看引用來源
大家好🙈小妹做左cd-rom多年,由香討到呢到,眼見呢到話題俾以前少左好多,希望分享下等大家多d嘢睇😆
利申:冇意搵sp,唔洗pm我!!

是咁的,戴定頭盔先,身材冇幻想空間,瘦底ipad身形,得147cm高,18、22都過左,外表係一個小六學生😂出街 ...
等你....繼續講埋個故仔😊😊

引用:
原帖由 rooney050901 於 2021-7-7 17:26 發表 查看引用來源
初恋的味道坚正
第一次見到女仔在你面前無著衫褲先至最正🤩🤩

引用:
原帖由 tabdelete 於 2021-7-7 22:52 發表 查看引用來源
瘦到肋骨係凸出嚟嘅
人細...個波細正常喎😅咁…個窿又細,屌起來一定好舒服🤩🥰

引用:
原帖由 tabdelete 於 2021-7-22 10:52 發表 查看引用來源
終於有時間update個post呢排好早返工,放工已經好眼瞓,所以冇乜上嚟😴

開始講下同sp嘅故仔……
sp係同事嚟,17x高,鋼條身形,大我20+,稱佢做f先生啦。佢自己都話做得我老豆🤣不過佢個樣keep得好,外表似40幾歲。佢把口好掂講 ...
好吸引呀…👍👍👍

引用:
原帖由 tabdelete 於 2021-7-22 21:07 發表 查看引用來源
繼續嗰晚嘅故仔。。。。
第1q後佢攬住我瞓,去到半夜f 開始多手四圍摸,我半夢半醒feel到佢用手指new緊我下面,於是擘大眼同佢深情對望,望望下就錫左埋嚟,佢輕輕撳我嗰頭入被竇示意幫佢含,我亦當然好識做咁幫佢lam。之後再上 ...
非常正斗😊😊在等待🥰🥰

引用:
原帖由 tabdelete 於 2021-7-28 22:33 發表 查看引用來源
趁放假又更新😄少咸多甜

呢幾年我同f 經常拍住返工,試過一齊食完早餐返工,lunch一齊帶飯,放工再去tea,一齊食足3餐,嗰陣公司好多房可以食飯,不過我地都會坐埋一齊食,佢又夾下我d餸,我又試下佢手勢,當然唔會喺同事面前交換口水 ...
日久必分,可能緣已盡呢❗也是曾經擁有🙏

附件

前往最後回覆