小矮人的故事 更新#94 #100 #113 #123 #133

收藏  |  訂閱
4  61.2k

引用:
原帖由 tabdelete 於 2021-7-22 21:07 發表 查看引用來源
繼續嗰晚嘅故仔。。。。
第1q後佢攬住我瞓,去到半夜f 開始多手四圍摸,我半夢半醒feel到佢用手指new緊我下面,於是擘大眼同佢深情對望,望望下就錫左埋嚟,佢輕輕撳我嗰頭入被竇示意幫佢含,我亦當然好識做咁幫佢lam。之後再上 ...
好寫實,好有共鳴,好好有感覺,如有更多畫面就無懈可擊(例如更多相),正

引用:
原帖由 tabdelete 於 2021-7-25 08:07 發表 查看引用來源
又更新下先😆😁😄

酒店2日1夜之旅令我念念不忘,每日喺公司見到f 我就諗起我地激情嘅畫面🥰
f:點解你成日眼甘甘望住我,眼神帶點曖昧?
我:係咩?我覺得點解呢條友喺公司做緊嘢都咁多嘢講嘅。
f:講!你係咪鍾意左我?
我:冇呀!(唔通我 ...
呢啲寫實經歷真係正,由女方寫出黎硬係覺得比較清楚又帶性感,請繼續寫多啲,耐不耐放張相更正

引用:
原帖由 tabdelete 於 2021-7-28 22:33 發表 查看引用來源
趁放假又更新😄少咸多甜

呢幾年我同f 經常拍住返工,試過一齊食完早餐返工,lunch一齊帶飯,放工再去tea,一齊食足3餐,嗰陣公司好多房可以食飯,不過我地都會坐埋一齊食,佢又夾下我d餸,我又試下佢手勢,當然唔會喺同事面前交換口水 ...
我覺得唔使擔心,有心keep就實搵到空間,可能係會少左機會,但咁樣可能更加珍惜

引用:
原帖由 tabdelete 於 2021-7-28 22:33 發表 查看引用來源
趁放假又更新😄少咸多甜

呢幾年我同f 經常拍住返工,試過一齊食完早餐返工,lunch一齊帶飯,放工再去tea,一齊食足3餐,嗰陣公司好多房可以食飯,不過我地都會坐埋一齊食,佢又夾下我d餸,我又試下佢手勢,當然唔會喺同事面前交換口水 ...
記得有時間就更新,好想聽你故仔
我好奇f有幾高,如果去會議枱一般身高要後面入你,因為你本身唔高,應該唔容易就位入,不過要入點都入到

引用:
原帖由 tabdelete 於 2021-8-8 03:17 發表 查看引用來源
深夜時間瞓唔著,繼續更新。。。今次廢話多,少咸,不喜勿插!

對於一個男人點解會搵sp,梗有原因嘅。f份人平時對人口花花,不過佢都係為左喺職場唔好得罪人姐,我從來唔覺得佢係呃人豆腐。有一日同佢搞搞下,佢突然同我講:
f:我又做 ...
其實當你聽佢同老婆啲野,你有無一啲啲個心唔舒服?

附件

前往最後回覆