[不能說的性事] 早洩會影響夫妻情侶既感情係咪真?

收藏  |  訂閱
25  6.5k

早洩會影響夫妻情侶既感情係咪真?

如何面對對妻子或女友?

早成點呢 ? 秒殺 ? 有時耐冇搞都會做吓快鎗手...

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2021-7-13 09:44 發表 查看引用來源
早成點呢 ? 秒殺 ? 有時耐冇搞都會做吓快鎗手...
起初一兩分鐘就射
後來就秒射
然之後ㄡ扯5起
原來早洩會發展成陽痿嘎

引用:
原帖由 HK2018HK 於 2021-7-13 11:46 發表 查看引用來源

起初一兩分鐘就射
後來就秒射
然之後ㄡ扯5起
原來早洩會發展成陽痿嘎
好似話係心理因素

引用:
原帖由 HK2018HK 於 2021-7-12 11:59 發表 查看引用來源
如何面對對妻子或女友?
講笑o既答案: 學以前d 太監咁, 好似話因為冇得正常咁插所以搞出o左好多變態o既重口味sm 玩意o黎發泄

認真o既答案: 兩個人如果係真心愛對方o既, 自然會有一d alternative 去滿足呢方面o既需要, 包括上面果樣亦唔排除有果種可能

女人角度: 如果萬一呀, 如果真係發生o係我身邊果個人身上, 我會期望佢照直同我講, 收收埋埋 (首先呢d o野根本就收唔埋) 到被發現果陣只會仲樣衰囉, 倒不如自己講...
畢竟係身體毛病啫, 但係好多人未必係咁諗, 而又正因為好多人都覺得係好羞恥, 如果佢有咁o既勇氣主動同我講出口我反而會更加尊敬佢o既為人 (對我o黎講我要真心愛上一個人, 呢個人一定要有d 野可以俾我覺得呢條友值得被尊重)
之後再一齊探討解決辦法, 一齊搵醫生搞返掂佢又好, 一齊諗插插插以外可以大家都happy o既玩意又好, 重點係一齊去面對

回覆 1# HK2018HK 的帖子

去睇醫生啦!呢啲嘢唔好拖,建議中西合璧咁去治療!

引用:
原帖由 HK2018HK 於 2021-7-13 11:46 發表 查看引用來源

起初一兩分鐘就射
後來就秒射
然之後ㄡ扯5起
原來早洩會發展成陽痿嘎
試過失手多少都有陰影影響打後表現, 心理上會係咁, 但生理上都有可能影響到表現, 包皮繫帶或者影響到過敏快射, 之前晌家計會做包皮時前後都有檢查, 醫生(男)好認真 check 咗幾耐吓, 冇乜問題時突然問有冇早射問題, 有唔怕講有藥可以開嚟食, 所以有乜就同醫生傾, 揾個靠得住唔係呃錢嗰啲嚟睇啦.

多謝咁多位關心!我既問題早已經解決左。

引用:
原帖由 HK2018HK 於 2021-7-12 11:59 發表 查看引用來源
如何面對對妻子或女友?
係咁打飛機有冇問題呢

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2021-7-13 16:19 發表 查看引用來源

試過失手多少都有陰影影響打後表現, 心理上會係咁, 但生理上都有可能影響到表現, 包皮繫帶或者影響到過敏快射, 之前晌家計會做包皮時前後都有檢查, 醫生(男)好認真 check 咗幾耐吓, 冇乜問題時突然問有冇早射問題, ...
係乜嘢藥嚟㗎,真係有防早洩藥?

前往最後回覆