射精vs流精

收藏  |  訂閱
27  5.2k

回覆 10# hkg369 的帖子

無可能可以同你比。。。

引用:
原帖由 honchan 於 2021-8-12 22:11 發表 查看引用來源
無可能可以同你比。。。
明天staycation, 訂了Regal Kowloon, 好想將d又濃又腥嘅精, 勁射入囡囡閪窿.

引用:
原帖由 hkg369 於 2021-8-13 16:10 發表 查看引用來源

明天staycation, 訂了Regal Kowloon, 好想將d又濃又腥嘅精, 勁射入囡囡閪窿.
射得爽d! 話我知係囡囡閪窿入面射係咩感覺,未試過

引用:
原帖由 honchan 於 2021-7-14 22:52 發表 查看引用來源
點解我好多年黎都係流精,但近排發現同我同齡既個個都係射精?
一、慾望要節制,但不是完全禁慾

二、找泌尿科醫生檢查有沒有尿道炎(淋菌性、非淋、滴蟲)、前列腺炎(非病毒性)、前列腺增生、精索靜脈曲張、膀胱炎)

三、可向中醫求診,食中藥或針灸治療

四、自行按摩穴位

引用:
原帖由 honchan 於 2021-8-14 09:15 發表 查看引用來源

射得爽d! 話我知係囡囡閪窿入面射係咩感覺,未試過
昨日系Regal, 鴛鴦浴後, 我開始揸波啜lin乃閪, 跟住囡囡幫我含能乃袋, 我條鳩扯到直一直. 忍無可忍, 一野插入閪窿. 坐蓮, 狗仔, 掛鼓....最後龜頭一麻, d精直射閪窿. 佢剛黎完大姨媽, 可以無套中出. 爽!!

引用:
原帖由 hkg369 於 2021-8-15 16:44 發表 查看引用來源

昨日系Regal, 鴛鴦浴後, 我開始揸波啜lin乃閪, 跟住囡囡幫我含能乃袋, 我條鳩扯到直一直. 忍無可忍, 一野插入閪窿. 坐蓮, 狗仔, 掛鼓....最後龜頭一麻, d精直射閪窿. 佢剛黎完大姨媽, 可以無套中出. 爽!! ...
正呀,我未試過入到閪窿更未試過有囡囡含我…..

引用:
原帖由 honchan 於 2021-8-16 17:01 發表 查看引用來源

中出完, d精會系囡囡閪窿流番出黎, 好大陣腥味.

引用:
原帖由 honchan 於 2021-8-16 17:01 發表 查看引用來源

青頭仔....可能好搶手

引用:
原帖由 hkg369 於 2021-8-18 12:23 發表 查看引用來源
中出完, d精會系囡囡閪窿流番出黎, 好大陣腥味.
腥味正唔正?你d精好白,一舊舊好傑?

引用:

睇住圖頂吓癮先.  

前往最後回覆