[一人一個系列] 你地最horny 果陣會做d 乜

收藏  |  訂閱
34  10.1k

引用:
原帖由 katieW 於 2021-7-19 14:23 發表 查看引用來源

其實是這樣的...
昨天下午嘛... 當時老公在書房辦公
我是借故進去找他的 說看他累不累 要不要給他泡杯茶按按摩等
他跟我聊起其他事來 家常的話題罷了 某個在外國親戚的兒子結婚了之類
我坐在他桌上就在 ...
我都想聽吓點樣俾人肛交插到好似唱歌咁叫

引用:
原帖由 katieW 於 2021-7-19 14:58 發表 查看引用來源

嘻嘻她已經好幾次是這樣了 開了一個新話題然後人間蒸發好幾天才回來
來啦來啦...

故事就未有, 淨係回答返自己set o既問題啦

首先點解會忽然horny, 其實真係同你差唔多囉, 諗起對方, 掛住對方, 回憶起同佢一齊開心o既片段,
包括回味之前同佢搞o野o既畫面... diy 就唔會啦, 都係中意忍住儲埋等下一次搞o野果陣釋放
不會有時候會定o左型咁望自己身體幻想佢舔緊我
再進一步o既話, 會自己製造機會囉, 而家住埋一齊唔駛講, 以前仲未結娼分開住,
夜晚會打個電話問佢搞緊乜, 過唔過o黎一齊訓, 再直接d o既話就話我想要你, 有冇興趣
加d 言語挑逗啦當然... 形容一下想點樣俾佢舒服囉

如果大家都興烚烚... 呢個其實又係唔駛講, 講咩說話都係浪費時間
不過想講o既係, 一般時候o既sm 或者叫做訓練, 佢會真係好用力打我, 會痛到想喊o既,
如果係horny 到爆果陣呢, 就會想佢將力度減半, 即係o岩o岩好feel 到痛但唔至於好難受,
一路受鞭一路典吓典吓咁淫叫, "啊... 大力d, 打我, 打死我吧, 好中意俾你鞭打, 繼續, 唔好停.." 等等咁o既說話
當然佢係唔會真係加大力度, 因為已經有默契知道應該點玩啦,
所以先至咁鬼中意同佢sm, 好似隨時隨地都知道我想要乜咁

如果係佢單方面的話, 好大機會都係摸手摸腳咁開始

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2021-7-22 06:16 發表 查看引用來源

呢d 係咪叫物以類聚
誰跟妳物以類聚

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2021-7-22 07:57 發表 查看引用來源

來啦來啦...

故事就未有, 淨係回答返自己set o既問題啦

首先點解會忽然horny, 其實真係同你差唔多囉, 諗起對方, 掛住對方, 回憶起同佢一齊開心o既片段,
包括回味之前同佢搞o野o既畫面... diy 就唔會啦, 都係 ...
我唔會好似蛇姐咁勇敢、咁霸氣:"啊... 大力d, 打我, 打死我吧, 好中意俾你鞭打, 繼續, 唔好停.." 一路受鞭一路典吓典吓咁淫叫.....
我中意受刑,但係又超怕痛。主人將我綁住嚟打,我就劏豬咁聲求饒。

引用:
原帖由 katieW 於 2021-7-22 14:04 發表 查看引用來源

誰跟妳物以類聚
k姐講的都好感人,不愧大家都給k姐前加多一個稱呼。
連蛇姐都稱讚k姐肛交開心到好似唱歌咁好聽。
是嗎?淫k姐?

引用:
原帖由 美白女孩 於 2021-7-24 13:07 發表 查看引用來源

k姐講的都好感人,不愧大家都給k姐前加多一個稱呼。
連蛇姐都稱讚k姐肛交開心到好似唱歌咁好聽。
是嗎?淫k姐?
唔係我講o架, 我都冇現場睇過
不過有可能想像到佢點解會咁

(呢d 咁污穢o既說話傻妹係講唔出口o架啦, 都係等我o黎...)
我冇估錯o既話, 就係棍棍o係後面個洞出出入入, 感覺就好似痾屎時果種舒服到打冷震o既feel
於是呻吟果陣 "情不自禁" 提高o左音調
係唔係咁?

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2021-7-26 07:06 發表 查看引用來源

唔係我講o架, 我都冇現場睇過
不過有可能想像到佢點解會咁

(呢d 咁污穢o既說話傻妹係講唔出口o架啦, 都係等我o黎...)
我冇估錯o既話, 就係棍棍o係後面個洞出出入入, 感覺就好似痾屎時果種舒服到打冷震o既f ...
邊隊邊唱歌, 仲要唱到鬼佬大戲咁高 key, 難度真係十分之高.   嚟個 G Minor..

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2021-7-26 07:51 發表 查看引用來源

邊隊邊唱歌, 仲要唱到鬼佬大戲咁高 key, 難度真係十分之高.   嚟個 G Minor..
你係咪講magic flute 果種
啊~啊啊啊啊啊啊啊啊啊~啊~啊啊啊啊啊啊啊啊啊~啊~啊啊啊~啊~啊啊啊
https://www.youtube.com/watch?v=YuBeBjqKSGQ

我幾中意呢首

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2021-7-26 08:42 發表 查看引用來源

你係咪講magic flute 果種
啊~啊啊啊啊啊啊啊啊啊~啊~啊啊啊啊啊啊啊啊啊~啊~啊啊啊~啊~啊啊啊
https://www.youtube.com/watch?v=YuBeBjqKSGQ

我幾中意呢首
冇錯 ! 呢啲歌聲配合埋吟崎姐姐被賞菊時個畫面, 一個字...絕 ! 我𨳒吖 !  

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2021-7-26 09:40 發表 查看引用來源

冇錯 ! 呢啲歌聲配合埋吟崎姐姐被賞菊時個畫面, 一個字...絕 ! 我𨳒吖 !  
哈哈哈哈哈我中意賞菊呢個term

前往最後回覆