[一人一個系列] 你地最horny 果陣會做d 乜

收藏  |  訂閱
5  10.2k

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2021-7-22 07:57 發表 查看引用來源

來啦來啦...

故事就未有, 淨係回答返自己set o既問題啦

首先點解會忽然horny, 其實真係同你差唔多囉, 諗起對方, 掛住對方, 回憶起同佢一齊開心o既片段,
包括回味之前同佢搞o野o既畫面... diy 就唔會啦, 都係 ...
我唔會好似蛇姐咁勇敢、咁霸氣:"啊... 大力d, 打我, 打死我吧, 好中意俾你鞭打, 繼續, 唔好停.." 一路受鞭一路典吓典吓咁淫叫.....
我中意受刑,但係又超怕痛。主人將我綁住嚟打,我就劏豬咁聲求饒。

引用:
原帖由 katieW 於 2021-7-22 14:04 發表 查看引用來源

誰跟妳物以類聚
k姐講的都好感人,不愧大家都給k姐前加多一個稱呼。
連蛇姐都稱讚k姐肛交開心到好似唱歌咁好聽。
是嗎?淫k姐?

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2021-7-26 07:06 發表 查看引用來源

唔係我講o架, 我都冇現場睇過
不過有可能想像到佢點解會咁

(呢d 咁污穢o既說話傻妹係講唔出口o架啦, 都係等我o黎...)
我冇估錯o既話, 就係棍棍o係後面個洞出出入入, 感覺就好似痾屎時果種舒服到打冷震o既f ...
多謝蛇姐。
比棍掍插插就未試過,覺得好污糟咁。
試過比主人綁住,跪在枱上,屁屁就拮到高高咁,菊花會自自然咁張開,仲比主人笑。
主人用手指篤入去玩,搞到菊花又開又合咁,又會啜手指添....

現在才知大家叫嗰度做 “ 菊花 ” 咁好聽,真係妙呀!
😊😊

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2021-7-26 12:54 發表 查看引用來源

哈哈哈哈哈我中意賞菊呢個term
如果蛇姐開個賞菊 topic ,比我的 k姐發揮發揮,咁真係好了!

引用:
原帖由 katieW 於 2021-7-29 09:02 發表 查看引用來源

不用她 我自己寫
都是我的k姐好!
謝謝妳,我的k姐。
🥰🥰

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2021-7-29 10:37 發表 查看引用來源

快d 寫
好耐冇聽你講過咸濕o野
謝謝妳,蛇姐。

前往最後回覆