連做幾日

收藏  |  訂閱
18  8.4k

連做幾日

同條女連做咗三日,唔知係咪每次都做得耐又多,搞到條女下邊紅咗,陰道炎,又要休息返幾日先可以執返劑,以前啲女都冇呢個問題,係呢條女,特別麻煩~😒有冇師兄有同樣經驗

陰道炎有機你手污糟,會翻發....叫條女每次搞完用滴露沖涼..
你都係一個問題...唔好話女人....
床單又係問題

引用:
原帖由 香煎性感的牛牛 於 2021-7-20 16:25 發表 查看引用來源
同條女連做咗三日,唔知係咪每次都做得耐又多,搞到條女下邊紅咗,陰道炎,又要休息返幾日先可以執返劑,以前啲女都冇呢個問題,係呢條女,特別麻煩~😒有冇師兄有同樣經驗 ...
咁勁😅

引用:
原帖由 香煎性感的牛牛 於 2021-7-20 16:25 發表 查看引用來源
同條女連做咗三日,唔知係咪每次都做得耐又多,搞到條女下邊紅咗,陰道炎,又要休息返幾日先可以執返劑,以前啲女都冇呢個問題,係呢條女,特別麻煩~😒有冇師兄有同樣經驗 ...
連續做三日甘勁,你幾大年紀呀?

每星期屌閪2-3次. 自己條女1次, 其餘搵外援. 保持新鮮感.

引用:
原帖由 hkg369 於 2021-8-11 16:43 發表 查看引用來源
每星期屌閪2-3次. 自己條女1次, 其餘搵外援. 保持新鮮感.
太頻密興奮和享受程度會減弱,感覺疏疏地反更興奮和更享受

引用:
原帖由 giraffe2 於 2021-8-12 08:01 發表 查看引用來源

太頻密興奮和享受程度會減弱,感覺疏疏地反更興奮和更享受
屌得多條撚唔想硬

回覆 4# giraffe2 的帖子

都差唔多40, 正常keep住一個禮拜兩三劑,冇外援,條女20幾歲,近期因為多假放,夜晚漲起就想要

正, brother 好幸福, 有 2X 扑

引用:
原帖由 香煎性感的牛牛 於 2021-8-12 15:17 發表 查看引用來源
都差唔多40, 正常keep住一個禮拜兩三劑,冇外援,條女20幾歲,近期因為多假放,夜晚漲起就想要
有什麼方法令自己甘勇猛呀?

前往最後回覆