上一頁下一頁
發新話題

有冇人同我一樣都係鐘意D大過自己既女仔

收藏  |  訂閱
43  16.6k

引用:
原帖由 katieW 於 2021-7-28 12:35 發表 查看引用來源

嘻嘻正好
求學時期的戀愛真有趣

那麼... 跟他的那個口愛是怎麼開始的
係o係佢office, 週末, 出o黎飲o野咁o岩附近
一開始只係抱住學習同見識o既心態 (真o架!) 上去睇睇人地o既工作係咩一回事
我最記得佢公司個tea room好多零食, 汽水啤酒乜都有
開完眼界之後傾閒計囉, 就係講到感情問題, 好似就係果個時候佢話我知同該位女同學短暫o既一齊然後分手o既事
講吓講下講到性, 女女係靚但係超級被動型, 好似係所謂前戲不過係用手幫對方chok幾下就完,
搞o野永世都係男上女下, 口交諗都唔好諗咁話
我問咁你咪即係廿幾歲仔都未被女人含過? 佢紅都面晒咁話係...
飲o左兩啖酒心血來潮... 大概係講o左d 你要o既話可以俾你感受吓, 我搞親o野一定會幫人含之類咁o既說話
仲有就係 "念在你人都唔錯, 當年照顧過我o係我最唔開心果陣係你開解過我" 等等咁囉
果陣佢都幾gentleman, 問要唔要去洗手間搵水沖沖, 畢竟前一晚沖完涼到而家
我話我慣o左o架啦, 唔介意有味, 咁就o係佢個位前面除褲幫佢含
佢成個人軟晒咁享受, 應該無頂得好耐就射o左, 射完咪超唔好意思咁想坐起身攞tissue俾我
我話唔駛啦, 都吞晒囉, 俾你留個好回憶嘛, 第一次俾人含就幫你吞埋
差唔多係咁, 後面o既o野唔重覆啦

回覆 21# 蛇貴妃 的帖子

佢坐喺度你跪喺佢面前?

引用:
原帖由 licklickson 於 2021-7-28 15:18 發表 查看引用來源
佢坐喺度你跪喺佢面前?
正確✅

回覆 23# 蛇貴妃 的帖子

比蛇蛇服侍真係正!佢冇多手摸返你咩?

我都喜歡成熟D女性~思想同溝通都覺得好些!

引用:
原帖由 licklickson 於 2021-7-29 08:46 發表 查看引用來源
比蛇蛇服侍真係正!佢冇多手摸返你咩?
就係冇
人地新手嘛 同埋可能真係有d 尷尬
都話o左果陣望到佢對手好似唔知想擺邊度咁, 就係唔敢掂我
就係咁我先覺得好玩

回覆 26# 蛇貴妃 的帖子

咁之後仲有冇同佢再玩?😉

引用:
原帖由 licklickson 於 2021-7-29 23:28 發表 查看引用來源
咁之後仲有冇同佢再玩?😉
有食過一兩次飯 跟住好似冇幾耐有o左男朋友就冇聯絡lu

講開之前有個一齊夾租o既師妹, 有睇舊post o既你會知, 就係果位混血美女鬼妹
佢都知我唔小o野, 條友恃住自己讀過吓 psycho 係度同我分析
話我因為當年中意過人但係無疾而終, 心裡面有條刺咁話, 下意識o係度搵機會要嗒人一次o黎個closure
然後先可以放低佢投入新戀情...
咁都唔夠仲要補多一句我只有兩個選舉... 一係認同佢o既專業分析, 一係承認自己係個不折不扣o既淫婦

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2021-7-30 06:47 發表 查看引用來源

有食過一兩次飯 跟住好似冇幾耐有o左男朋友就冇聯絡lu

講開之前有個一齊夾租o既師妹, 有睇舊post o既你會知, 就係果位混血美女鬼妹
佢都知我唔小o野, 條友恃住自己讀過吓 psycho 係度同我分析
話我因為當年 ...
她知道的比我還多!

"我只有兩個選舉" 是"選擇"吧

其實嘛... 我覺得妳是"浪費"了許多友誼 別介意我這樣說
因為總覺得妳跟很多男生相處其實很不錯的 但因為那些"貪玩" 即使妳當時是單身沒有問題
但之後有了男朋友 出於各種原因妳好像都會跟那些 "嚐過他味道" 的男性朋友失聯

回覆 28# 蛇貴妃 的帖子

咁你最後揀邊樣?😉

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆