上一頁下一頁
發新話題

有冇人同我一樣都係鐘意D大過自己既女仔

收藏  |  訂閱
43  16.6k

回覆 29# katieW 的帖子

佢怕到時又忍唔住食過返尋味就唔好啦!😬

引用:
原帖由 licklickson 於 2021-7-30 08:40 發表 查看引用來源
咁你最後揀邊樣?😉
"I'm a whore so what"

引用:
原帖由 katieW 於 2021-7-30 07:31 發表 查看引用來源

她知道的比我還多!

"我只有兩個選舉" 是"選擇"吧

其實嘛... 我覺得妳是"浪費"了許多友誼 別介意我這樣說
因為總覺得妳跟很多男生相處其實很不錯的 但因為那些"貪玩" 即使妳當時是單身沒有 ...
唔... 其實你o岩
就係人地講o既越軌行為會破壞友誼
不過當時實在冇諗到咁遠囉, 或者話唔覺得會有咩損失因為果d 人亦唔係話真係好friend好friend
我知咁講好矛盾, friend 即係熟嘛, 唔熟點會同人咁做 - 係咪呢?
我只o既熟係經常會有好多來往, 會成日見面果種朋友囉

引用:
原帖由 itlct 於 2021-7-22 17:59 發表 查看引用來源
好似好enjoy果種比女方lead住,同埋服侍對方既感覺咁
同啲姐姐做 佢有經驗玩得比較放唔怕醜 我都好鍾意服侍人😍

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2021-7-26 15:03 發表 查看引用來源

年齡唔係重點, 但係某程度上可以反映大家性經驗多少... 年紀少, 相對應該較少
同過一個同齡但係(佢話)未試過射入人地口o既男性口爆
我好記得幫佢含果陣佢話勁舒服, 但過程中明顯feel到佢對手好似唔知想擺邊度 ...
好幸福呀😀

引用:
原帖由 itlct 於 2021-7-22 17:59 發表 查看引用來源
梗係差唔多歲數或者細過自己先至好玩

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2021-7-30 10:17 發表 查看引用來源

唔... 其實你o岩
就係人地講o既越軌行為會破壞友誼
不過當時實在冇諗到咁遠囉, 或者話唔覺得會有咩損失因為果d 人亦唔係話真係好friend好friend
我知咁講好矛盾, friend 即係熟嘛, 唔熟點會同人咁做 - 係咪呢?
...
處理失擋

引用:
我只中意大波既女仔
大過自己既阿嬸就免

引用:
我暫時最大既都係試過under40既女女
佢哋會知道自己點樣(咩post)係最舒服,自己邊度最敏感,亦都好願意令/幫你舒服,感覺較和諧同順暢

引用:
而家好多後生仔都話屌熟女正🤣
後生仔性經驗不多,好多都系靠同熟女玩開發屌女技巧
小弟後生時都有同d姨媽姑姐去游水,佢地豪不避忌咁係我面前換泳衣,連西毛都比我睇埋,睇到鳩硬又怕比佢地知
之後就對d中熟女好有興趣好想屌熟女😋

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆