上一頁下一頁
發新話題

老婆去健身

收藏  |  訂閱
41  43.2k

引用:
原帖由 東方小倫117 於 2021-7-22 18:41 發表 查看引用來源
老婆之前去跟個內地師傅仔學跳舞,跳跳下跳左上床,d教練食唔少呢d師9仔
師兄分享一下詳細過程?

引用:
原帖由 ks_ks 於 2021-7-23 03:40 發表 查看引用來源
好粗好大? 即係尺寸幾大? 阿嫂後來有無被教練入?
具體尺寸唔清楚, 不過老婆話用兩隻手握住都唔夠長, 食指同拇指分開一吋多⋯⋯

後來點睇落去咪知囉。

引用:
原帖由 canadafai 於 2021-7-23 20:39 發表 查看引用來源

師兄分享一下詳細過程?
d師傅仔好多內地落嚟揾食,仲識幾下按摩,跳完舞身水身汗,跟住揾個地方沖涼休息,好多兼職埋做鴨,又食又拎

好耐都無咁精彩故事

回覆 1# canadafai 的帖子

有讀者問我喺第二次會唔會老婆偷偷地做咗唔出聲。我肯定老婆真係冇同教練做, 因為我睇過佢哋係教完自衛術那天之後嘅通訊, 教練不停問老婆嗰日明明想要,為什麼死都唔肯同佢做,又問老婆有冇見過那麼粗的,不停死纏爛打仲保證一定會溫柔對佢、令佢好舒服, 而且唔會影響佢屋企, 只希望大家開心。

回覆 6# canadafai 的帖子

啊嫂同教練之後仲有無下文。

引用:
原帖由 canadafai 於 2021-7-23 10:19 發表 查看引用來源
大家睇吓老婆嗰日條底褲俾教練用手指捽碟刮到凹咗入去!!
畀個大隻仔敎練除咗條牛仔褲到膝頭哥,條底底仲要摔到成個指印穿咁濟… 咁嘅力度如果無攪到亞嫂痛,就應該hi到出哂水.. 如果亞教練當時再耐心啲玩多幾嘢前奏、唔畀巨龍咁快現身,可能可以嚫亞嫂發情迷埋眼時一嘢偷襲成功喎!快啲畀啲信心同亞嫂講:都口爆咗咯,唔淨在嘆埋條巨龍。希望師兄再有下文分享!

等你更新牙師兄😝😝😝😝

引用:
原帖由 TripleA321 於 2021-7-24 23:27 發表 查看引用來源

畀個大隻仔敎練除咗條牛仔褲到膝頭哥,條底底仲要摔到成個指印穿咁濟… 咁嘅力度如果無攪到亞嫂痛,就應該hi到出哂水.. 如果亞教練當時再耐心啲玩多幾嘢前奏、唔畀巨龍咁快現身,可能可以嚫亞嫂發情迷埋眼時一嘢偷襲成功 ...
手指印咁深係第一round 未除底褲教練隻手夾係牛仔衭下嘅時候做成嘅, 搞到咁深入係因為老婆High 嘅時候心急想佢挖入啲,拼命將妹妹壓落佢嘅手指, 等佢可以挖入去.

引用:
原帖由 canadafai 於 2021-7-25 20:53 發表 查看引用來源

手指印咁深係第一round 未除底褲教練隻手夾係牛仔衭下嘅時候做成嘅, 搞到咁深入係因為老婆High 嘅時候心急想佢挖入啲,拼命將妹妹壓落佢嘅手指, 等佢可以挖入去. ...
咁吊㽼!難怪大隻仔教練事後猛chur著亞嫂去攪嘢啦😄

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆