上一頁下一頁
發新話題

老婆去健身

收藏  |  訂閱
41  43.1k

等你更新呀 師兄每次老婆去健身院你有冇跟隨

引用:
原帖由 canadafai 於 2021-7-23 20:42 發表 查看引用來源

具體尺寸唔清楚, 不過老婆話用兩隻手握住都唔夠長, 食指同拇指分開一吋多⋯⋯

後來點睇落去咪知囉。
咁真係好粗啊, 人妻好難抗拒呢種誘惑

引用:
原帖由 kennyice 於 2021-7-26 16:01 發表 查看引用來源
咁真係好粗啊, 人妻好難抗拒呢種誘惑
講到好似黑鬼咁size嘅,如果有D咁嘅天賦,唔使呃呃氹氹啦。係溝界度日日食唔同女都得。

引用:
原帖由 formanlo 於 2021-7-26 03:23 發表 查看引用來源

講到好似黑鬼咁size嘅,如果有D咁嘅天賦,唔使呃呃氹氹啦。係溝界度日日食唔同女都得。
我一向在其他網站發表, 一直有看開我的帖子都知道我住在外國,睇見回覆先記起忘了交代一件事, 就是那教練是白人老外, 不是華人, 還是那一些剃鬚的時候故意留一些鬚根, 將男性內褲模特兒那種外型。

至於尺寸, 由於老婆纖纖玉手, 其實未至於黑人那麼大, 但比一般華大了一點。 老婆除了怕他大容納不了, 從來沒有和老外做愛也是原因之一。

引用:
原帖由 canadafai 於 2021-7-27 19:23 發表 查看引用來源

我一向在其他網站發表, 一直有看開我的帖子都知道我住在外國,睇見回覆先記起忘了交代一件事, 就是那教練是白人老外, 不是華人, 還是那一些剃鬚的時候故意留一些鬚根, 將男性內褲模特兒那種外型。

至於尺寸, 由於老婆纖纖 ...
亞嫂立場:未試過洋腸,有機會揾到件合眼緣心郁郁想試吓,但又驚妺妹頂唔順,揸咗先、含咗先都叫做噗過😛
但個白鬼教練係食家,又可能咁諗:肯畀機會抽水,明明已被turn on ,high到連隻手都夾到實一實,攪到一齊燢合合又肯嚟過口爆大満足,擺明大家有需要肯互動、又肯玩,今次扑唔到,加啲攻勢努力啲下次一定得😏

引用:
原帖由 canadafai 於 2021-7-27 19:23 發表 查看引用來源

至於尺寸, 由於老婆纖纖 ...
師兄,事件已發生咗咁耐……🤔仲有咁多憶述嘅😏😌……你老婆嘅回憶錄嗎?🤗

回覆 24# canadafai 的帖子

係直到之前故事嗰一刻從未同老外做過, 定到而家一直都未做過?
如果係後者, 真side晒 d 機會, 我身邊既人曾話好想試喎(曾試過偷偷check佢D上網歷史, 十個有九個都係支炮成個手臂咁粗既淫片     )

引用:
原帖由 TripleA321 於 2021-7-28 01:39 發表 查看引用來源

亞嫂立場:未試過洋腸,有機會揾到件合眼緣心郁郁想試吓,但又驚妺妹頂唔順,揸咗先、含咗先都叫做噗過😛
但個白鬼教練係食家,又可能咁諗:肯畀機會抽水,明明已被turn on ,high到連隻手都夾到實一實,攪到一齊燢合合又肯嚟過口爆大 ...
Canadafai師兄!我有興趣睇亞嫂點樣同洋腸教練由打察邊球flirt到打友誼波。等你update呀!

回覆 26# 月影偷情 的帖子

唔係寫回憶錄,只不過老婆好多嘢都唔敢認,要不斷旁敲側擊,慢慢打聽,將一點一滴蒐集資料先至可以發表。

回覆 9# canadafai 的帖子

咁啊嫂有無出去偷食過,

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆