上一頁下一頁
發新話題

鍾意咩身型既男人?

收藏  |  訂閱
68  9.3k

引用:
原帖由 MAN818 於 2021-7-27 06:10 PM 發表 查看引用來源
系咪架,但點解肥佬咁大個籮柚支嘢咁…細小😅😅
C姐,籮大只係代表好肉地,同肥係兩樣嘢嚟喎。

引用:
原帖由 guthrie 於 2021-7-27 16:01 發表 查看引用來源

正確。老人家有講...

女人腿粗必屬佳婦
男人無籮唔成大器(性器個器)
咁我又未聽過😂😂

不過大脾夠粗代表性慾旺盛,pat pat肌勁代表屌西有力。

引用:
原帖由 guthrie 於 2021-7-27 15:53 發表 查看引用來源
鋼條身型唔知女士們又點睇?

呢種多筋肉,走肥,唔靠蛋白粉嘅有機體型,係完全為扑嘢而優化!

晚晚通頂做愛絕對OK,一日十回射精亦冇問題。

小弟曾幾何時嚮往嘅身型!

https://www.pngitem.com/pimgs/m/503-503154 ...
正到爆啦 🤤
幻想到攬住佢打車輪, 然後錫兩粒lin 頭, 再錫胸肌同腹肌
跟住跪低幫佢鬆開褲頭拉低條褲, 再吸啜果支充滿男人味嘅棒棒 😗
有夫之婦其實係咪唔應該咁多幻想 😂

引用:
原帖由 MAN818 於 2021-7-27 16:10 發表 查看引用來源
碌jer有一截陷咗入脂肪度😂

引用:
原帖由 MAN818 於 2021-7-27 16:10 發表 查看引用來源
文組長, 肥佬脂肪多, 唔係實的的嘅籮柚, 兩樣嘢嚟.

引用:
原帖由 vanillasky 於 2021-7-27 19:16 發表 查看引用來源
碌jer有一截陷咗入脂肪度😂
正確, 肥咗時下腹位置係肥厚咗條嘢相對短咗.

引用:
原帖由 guthrie 於 2021-7-27 17:49 發表 查看引用來源

C姐,籮大只係代表好肉地,同肥係兩樣嘢嚟喎。
吉肥師兄佢唔係師姐嚟, 係我哋嘅文組長, 相信你冇乜睇 PO 所以唔知道.  

引用:
原帖由 vanillasky 於 2021-7-27 18:43 發表 查看引用來源
咁我又未聽過😂😂

不過大脾夠粗代表性慾旺盛,pat pat肌勁代表屌西有力。
哈 ! 諗番起老虎講過外母問過佢小弟係咪好強, 可能佢哋家庭冇乜呢啲稍為大件頭成員, 兩個家姐間唔屎都話小弟大大份.

引用:
原帖由 guthrie 於 2021-7-27 16:01 發表 查看引用來源

正確。老人家有講...

女人腿粗必屬佳婦
男人無籮唔成大器(性器個器)
只聽過相學講個籮唔夠肉晚年一般甚至唔好呢.

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2021-7-27 18:53 發表 查看引用來源

正到爆啦 🤤
幻想到攬住佢打車輪, 然後錫兩粒lin 頭, 再錫胸肌同腹肌
跟住跪低幫佢鬆開褲頭拉低條褲, 再吸啜果支充滿男人味嘅棒棒 😗
有夫之婦其實係咪唔應該咁多幻想 😂 ...
大人或其他師姐們呢件妳哋俾幾多分 ? (圖中當然笨唔係小弟)

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆