上一頁下一頁
發新話題

鍾意咩身型既男人?

收藏  |  訂閱
68  9.3k

回覆 45# katieW 的帖子

咁肯定?唔通你果個好大枝野?😉

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2021-7-28 06:47 發表 查看引用來源

好似煎乜扒物扒咁要煎乾身啲至好味道, 外脆內實淨.

小鮮肉又啱唔啱使 ?  人魚線都有嘅呢 !

左一
感覺比較立體
中間其實都可以但要睇埋手臂
右一好似白o左少少 (或者係張相啦)
都係左一o既綜合條件比較好
赤裸咁揸住支籐條, 真係唔駛佢喝都乖乖地趴低佢面前將屁股交晒俾佢
要打幾大力打幾多籐都得 只要之後可以伏o係果對波波上面俾佢由下而上用盡力咁頂爆本宮下面

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2021-7-28 09:27 發表 查看引用來源

左一
感覺比較立體
中間其實都可以但要睇埋手臂
右一好似白o左少少 (或者係張相啦)
都係左一o既綜合條件比較好
赤裸咁揸住支籐條, 真係唔駛佢喝都乖乖地趴低佢面前將屁股交晒俾佢
要打幾大力打幾多籐都得  ...
由下至上頂爆講到好有畫面, 使出呢招核心機能要有番咁上下功力先發揮得妙隊到叫唔出聲, 唔係呢隊唔夠十嘢就要停工掃哂興.

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2021-7-28 10:07 發表 查看引用來源

由下至上頂爆講到好有畫面, 使出呢招核心機能要有番咁上下功力先發揮得妙隊到叫唔出聲, 唔係呢隊唔夠十嘢就要停工掃哂興.
隊得夠勁真係會讓女人好冧 重點係插到好入, 成支o野o係入面磨好容易高潮
伏o係人地心口俾佢攬到實又走唔甩淨係可以伏o係度不停咁喘氣,
加上對大脾咁樣o既姿勢俾人插時間長又酸軟 (做完落樓梯真係有d 困難o架)
果種既舒服又辛苦徘徊地獄又折返人間o既感覺超令人著迷

引用:
原帖由 licklickson 於 2021-7-28 08:38 發表 查看引用來源
咁肯定?唔通你果個好大枝野?😉
不小啊
我只能這樣說

回覆 55# katieW 的帖子

你滿足到咪得囉!😉

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2021-7-28 06:53 發表 查看引用來源

師兄有啲誤會咗, 細佬只係大份唔係大大隻可以去比賽嗰啲, 啲圖係借 po 出嚟笨唔係細佬真身, 小弟已經係廢佬有個肚腩, 或者發啲朋友嘅圖嚟參考吓, 廢佬啲身型相差無幾.

40055549 ...
咁呢幅係你本人?上圖對胸冇返三五七年練唔到。

引用:
原帖由 vanillasky 於 2021-7-28 18:02 發表 查看引用來源
咁呢幅係你本人?上圖對胸冇返三五七年練唔到。
做番兩年咕喱就操到啦....講笑, 位老友練推胸多, 所以有厚胸肌+肚腩  
師兄問咁多呢方面係咪做開尖做到爆肌嗰隻 ?  

引用:
原帖由 katieW 於 2021-7-28 12:30 發表 查看引用來源

不小啊
我只能這樣說
係咪呢款呢 ?  

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2021-7-28 06:47 發表 查看引用來源

好似煎乜扒物扒咁要煎乾身啲至好味道, 外脆內實淨.

小鮮肉又啱唔啱使 ?  人魚線都有嘅呢 !

🤩🤩🤩🤩🤩我覺得好正

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆