鍾意咩身型既男人?

收藏  |  訂閱
22  9.4k

未來戰士得嗎 ?  I'll be back.

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2021-7-26 07:08 發表 查看引用來源
我中意烏鴉哥果種身型+臉孔
烏鴉哥 ?  係咪佢呢 ?  

引用:
原帖由 大食之熟女 於 2021-7-25 16:23 發表 查看引用來源
通常咁大隻肌肉男前面都好………..
題目講嘅係身型, 講前面要另開 PO  
比例嘅嘢冇得講, 同一 size 放到兩個唔同身型嘅人自然變咗大細超.
識嘅朋友妻都係掛住睇厚實肌肉多, 早幾日兜小潤腸都無辜辜拋頭露面俾某人見到, 好在對方只係話身型大大件 又或者係唔想 hurt 到小弟嘅小弟.

引用:
原帖由 Sampras730 於 2021-7-25 19:48 發表 查看引用來源
小嗎?😂😂😂😂😂😂😂
盡哂力, 係咁上下..   唔滿意都冇法.

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2021-7-26 07:50 發表 查看引用來源
冇錯, 本宮最冧果d 唔太靚仔但係有味道o既壯男

有唔少人妻朋友都冧爆佢.

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2021-7-26 08:20 發表 查看引用來源

其實仲有一個...
軍師聯盟入面呢, 最後俾人埋伏+亂箭射死果個副都督...
唔知叫咩名但係cool 得好有型  
(我果陣係有幻想過佢o架 )
呢啲冇睇噃 !~  

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2021-7-26 15:40 發表 查看引用來源

嚴格嚟講佢係冇資格去介意🤣
條友成日夜媽媽整烤肉串俾老公送酒做宵夜, 唔大肚腩就有鬼啦😒
咁食法好唔健康.  

講番題目, 查實身型外女仕們會唔會留意男人個 pat ? 事關耐唔耐會跟朋友出海玩, host 借嘅艇仔唔慌大得去邊, 三兩個都夠空間, 幾個麻甩換衫沖涼會晌船尾趁四周圍冇乜人時候搞掂(剝光有啲海風吹吓查實幾正), 間唔中 host 夫人會跟嚟, 佢唔介意我哋又冇所謂, 夫人自然會見到 pat pat 同芝士腸團隊 , 佢有話過我哋個籮有肉實的的正正, pat 冇肉真係唔掂, 女仕角度係咪咁嘅呢 ?

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2021-7-26 19:46 發表 查看引用來源

絕對係
結實嘅patpat 好性感
(會想咬佢一啖)🙃
原來係咁, 老虎兩個家姐見過都話大隻有肉實淨巧 sexy, 兩位 c6 就籮柚冇乜肉, 個格都差啲啲.

引用:
原帖由 MAN818 於 2021-7-27 16:10 發表 查看引用來源
系咪架,但點解肥佬咁大個籮柚支嘢咁…細小😅😅
文組長, 肥佬脂肪多, 唔係實的的嘅籮柚, 兩樣嘢嚟.

前往最後回覆