本月出精八次,同各位師兄分享吓

收藏  |  訂閱
36  19.5k

一星期2次好正常.
自己都是.

引用:
原帖由 larry66 於 2021-7-29 08:54 發表 查看引用來源
1/ 金濤閣桑拿 3 ,老北,中女,肥低,不過有招呼,揼骨可以。$720 + locker 仔 $20

2/ 金濤閣桑拿 31,陀地,中女尾,有身材,有招呼,揼骨可以,相頭一般。$720 + locker 仔 $20

3/ 金濤閣桑拿 8,老北,中女,懶閪一名,唔識揼骨,永不錄用。$72 ...
幾好,幾好,
這樣報告分享唔錯.

明天放假,今日收工,睇吓鄭中基得唔得閒,點知佢話有時間,又上咗去🤣又跌五舊😝

回覆 2# Neumann 的帖子

所以起碼派10000哈哈哈哈哈

引用:
原帖由 larry66 於 2021-7-30 07:28OK 發表 查看引用來源
明天放假,今日收工,睇吓鄭中基得唔得閒,點知佢話有時間,又上咗去🤣又跌五舊😝
我唔要part 2都比五舊,手骨OK,地方麻麻。

引用:
原帖由 reddoor 於 2021-7-31 01:03 發表 查看引用來源

我唔要part 2都比五舊,手骨OK,地方麻麻。
我揾鄭中基,通常都係齋揼,冇玩 part 2,地方在樓上骨嚟講,面積都唔算細,環境就一定麻麻,但係金輪有啲地方都係差唔多🤣

引用:
原帖由 siew1203 於 2021-7-30 23:43 發表 查看引用來源
所以起碼派10000哈哈哈哈哈
紐文兄,見笑啦,男人就係咁衰 😝 原本諗住鄭中基如果唔得閒,就去金濤閣,起碼可以慢慢嘆世界,揼完扑完,出去睇吓大電視,同嗰經理吹吓水食,食埋個公仔麵,最低消費都起碼可以消磨四五個鐘頭,這就是人生😝

引用:
原帖由 larry66 於 2021-7-31 01:35 發表 查看引用來源

我揾鄭中基,通常都係齋揼,冇玩 part 2,地方在樓上骨嚟講,面積都唔算細,環境就一定麻麻,但係金輪有啲地方都係差唔多🤣
有機會可以試吓紐文兄介紹嘅,新興麗人,呢件姐姐手骨掂👍🏻 地方 okay 👌🏻 唔會差得過鄭中基💪🏻 我嗰日第一次去幫襯佢,都係齋揼,冇玩 part 2 👏🏻

引用:
原帖由 larry66 於 2021-7-30 09:35 發表 查看引用來源

鍾意齋揼嘆世界我一定去大場水療,起碼玩半日,晚飯叫幾個小菜慢慢嘆,二三個公関坐旁边吹水,有mood就叫個美容師鬆腿,采耳。想激D就叫美容師入房,体验人生。

引用:
原帖由 larry66 於 2021-7-30 09:49 發表 查看引用來源

有機會可以試吓紐文兄介紹嘅,新興麗人,呢件姐姐手骨掂👍🏻 地方 okay 👌🏻 唔會差得過鄭中基💪🏻 我嗰日第一次去幫襯佢,都係齋揼,冇玩 part 2 👏🏻 ...
唔玩part 2去鶏籠大厦揾麗人?

我依家一星期都有去二三次跳舞,以前10楼有間正骨水蒲東桑拿,啤啤夫就上去焗一焗,揼完成身鬆晒。

前往最後回覆