上一頁下一頁
發新話題

老婆比人叫去做攝影模特兒

收藏  |  訂閱
62  53.1k

引用:
原帖由 canadafai 於 2021-10-20 00:18 發表 查看引用來源
最初只係氹佢除咗胸圍影性感一啲
師兄...亞嫂真系好.....得....呀

引用:
原帖由 angelwong709 於 2021-8-14 13:57 發表 查看引用來源
成日話趁後生留個美好回憶🙇‍♀️
越影越少布,影影下都有過百張🤦‍♀️
師姐你都放啲相上黎睇吓影得靚唔靚。

我知道老婆中咗招冇出聲,但前日老婆話其中二個影友約佢出嚟再影,我估計一定有戲,便若無其事咁叫老婆去。去到大家先睇睇上次啲相,老婆見到照片被他們加光了,乳房私處給看得一清二楚,自然羞愧難當。佢哋話照片咁靚要貼上網分享,老婆連忙叫他們不要,他們便說若果不貼也可以,不過要給他們一啲好處,老婆一是六神無主,便任由他們擺佈,結果3P了。

引用:
原帖由 canadafai 於 2021-10-23 14:39 發表 查看引用來源
我知道老婆中咗招冇出聲,但前日老婆話其中二個影友約佢出嚟再影,我估計一定有戲,便若無其事咁叫老婆好去。去到大家先睇睇上次啲相,老婆見到照片被他們加光了,乳房私處給看得一清二楚,自然羞愧難當。佢哋話照片咁靚要貼上網 ...
由佢把口講出嚟仲正 之後大大力屌佢教訓佢

引用:
原帖由 canadafai 於 2021-10-23 14:39 發表 查看引用來源
我知道老婆中咗招冇出聲,但前日老婆話其中二個影友約佢出嚟再影,我估計一定有戲,便若無其事咁叫老婆好去。去到大家先睇睇上次啲相,老婆見到照片被他們加光了,乳房私處給看得一清二楚,自然羞愧難當。佢哋話照片咁靚要貼上網 ...
酒店睇相?甘咪比人玩幾個鐘😏,有冇再被影相或拍片呢?

引用:
真係橋唔怕舊,最緊要有人受

引用:
原帖由 canadafai 於 2021-10-20 12:21 AM 發表 查看引用來源
老婆唔識影相啲嘢, 完全唔知道而家啲數碼相機好厲害, 即使當時睇唔到係電腦都可以還原, 結果連剃光毛毛嘅三國地帶都俾人影左, 有啲仲見到陰唇!
系架,其實用一D好簡單既軟件就做到

引用:
仲有冇下文

次序顛倒?

師兄頭兩張相的髮型唔多同,睇落直髮果張背光應該喺先影,跟住著番衫,捲番個髮,再影第一張。

問吓阿嫂喺唔係?

之前睇晚吹訪問攝影師其中一個受訪者話以前係啲女仔比錢攝影師 要求攝影師幫自己影沙龍相
而家世界變, 調番轉係啲龍友比錢啲女 請求啲女影相😂

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆