上一頁下一頁
發新話題

老婆比人叫去做攝影模特兒

收藏  |  訂閱
62  53.0k

老婆比人叫去做攝影模特兒

老婆話有閨密介紹了一些攝影師給她認識,佢哋不停並叫她去做攝影模特兒,也不知是正當還是找機會⋯⋯我有朋友試過女友去了(不是同一班人),起先正正經經,熟咗就越拍越少衫。

引用:
原帖由 canadafai 於 2021-8-1 00:31 發表 查看引用來源
老婆話有閨密介紹了一些攝影師給她認識,佢哋不停並叫她去做攝影模特兒,也不知是正當還是找機會⋯⋯我有朋友試過女友去了(不是同一班人),起先正正經經,熟咗就越拍越少衫。 ...
遲D唔止越拍越少衫,直頭拍埋三級片。

這些都不是新鮮事啦,我早十年前都仲有玩攝影,起初都係一大班人一齊book 個studio,然後某些龍友會好主動認識一些model,然後咪同一些志同道合的龍友一齊[乙水]條女除衫囉,仲有話飲小小酒可以令條女影相更有mood,跟住緊係食埋條女啦

講真,條女比成班人贊到飛天,咪咩都半推半就做咗囉。咁唔排除有啲女係姣底或者為錢

引用:
原帖由 西門吹簫 於 2021-8-1 01:56 發表 查看引用來源
這些都不是新鮮事啦,我早十年前都仲有玩攝影,起初都係一大班人一齊book 個studio,然後某些龍友會好主動認識一些model,然後咪同一些志同道合的龍友一齊[乙水]條女除衫囉,仲有話飲小小酒可以令條女影相更有mood,跟住緊係食埋條 ...
呢個真係... 條女比幾個龍友咁影,實讚到佢飛天咁,... 實會愈影愈性感,教佢幫佢擺姿勢更會摸到.... 我女友都試過比3個龍友影

引用:
原帖由 canadafai 於 2021-8-1 00:31 發表 查看引用來源
老婆話有閨密介紹了一些攝影師給她認識,佢哋不停並叫她去做攝影模特兒,也不知是正當還是找機會⋯⋯我有朋友試過女友去了(不是同一班人),起先正正經經,熟咗就越拍越少衫。 ...
啲CBC / ABC 囡囡去得studio 或互外畀人影,大多想影返啲靚相,先入為主想法加現場環境及工作人員影響,不介意著少啲、真空、或現場有祼露對影或被影嗰位都可能普通嘢嚟咋。師兄叫老婆去影吓,中途去現場探吓班咪知乜嘢境况。

引用:
原帖由 TripleA321 於 2021-8-1 04:55 發表 查看引用來源

啲CBC / ABC 囡囡去得studio 或互外畀人影,大多想影返啲靚相,先入為主想法加現場環境及工作人員影響,不介意著少啲、真空、或現場有祼露對影或被影嗰位都可能普通嘢嚟咋。師兄叫老婆去影吓,中途去現場探吓班咪知乜嘢境况 ...
Ching講得岩呀,其實都會影到靚相既,留個紀念其實都ok既

係我鼓勵之下老婆答應了他們明天去影樓拍攝, 遲啲再向大家報告.

引用:
原帖由 canadafai 於 2021-8-1 10:33 發表 查看引用來源
係我鼓勵之下老婆答應了他們明天去影樓拍攝, 遲啲再向大家報告.
影下靚相羅,你想知真實情況既,你可以扮都係去影相,同佢地一齊影睇到個情況咁...

如果攝影師有型大隻, 又識flirt下大家, 應該比人食硬...

引用:
原帖由 man302000 於 2021-8-1 03:50 發表 查看引用來源

呢個真係... 條女比幾個龍友咁影,實讚到佢飛天咁,... 實會愈影愈性感,教佢幫佢擺姿勢更會摸到.... 我女友都試過比3個龍友影
師兄咁講得,你女友個次比人影應該都有故仔聽喎

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆