你地唔使諗北上喇

收藏  |  訂閱
16  6.7k

你地唔使諗北上喇

全深圳夜場已經停業,🙂

唔好吹得就吹啦,我而家就係东门玩紧,所有ktv今日开始停左,但係骨场全新有开

引用:
原帖由 guilewong 於 2021-8-8 09:35 發表 查看引用來源
唔好吹得就吹啦,我而家就係东门玩紧,所有ktv今日开始停左,但係骨场全新有开
今天看TVB新聞説,宝安所有緊閉式塲所闗閉,包括夜总會,桑拿。

不知宝安是不是在深圳?

引用:
原帖由 reddoor 於 2021-8-9 03:33 發表 查看引用來源

今天看TVB新聞説,宝安所有緊閉式塲所闗閉,包括夜总會,桑拿。

不知宝安是不是在深圳?
岩岩先比完钱出黎,有图有真相啦,你地继续係香港吹大d

附件

平安富源微信客服都出告示:

温馨提示:尊敬的贵宾!接上级主管部门通知,受当前疫情形势影响,即日起本场所暂停营业,开放时间另行通知,由此给您带来的不便,敬请谅解。平安国际水疗会所2021年8月8日

引用:
原帖由 guilewong 於 2021-8-9 06:58 發表 查看引用來源

引用:
原帖由 大口Sam 於 2021-8-8 16:46 發表 查看引用來源

有圖有真相

引用:
原帖由 guilewong 於 2021-8-9 06:58 發表 查看引用來源

琴日仲有開的,之後我就唔知點安排。 因為好多客服話休息

回覆 1# oyk562389 的帖子

多魚哈哈你估凈糸得各口岸附近D主攻港客場咩哈哈哈哈哈大陸客群多你千倍人數都唔啦哈哈哈哈嘥氣

引用:
原帖由 siew1203 於 2021-8-9 02:54 發表 查看引用來源
多魚哈哈你估凈糸得各口岸附近D主攻港客場咩哈哈哈哈哈大陸客群多你千倍人數都唔啦哈哈哈哈嘥氣
當然大陸客多啦,而家齊齊冇得玩,感谢党。

前往最後回覆