上一頁下一頁
發新話題

[不能說的性事] 你覺得性慾強的女性有何特徵?包括衣著和行為表現

收藏  |  訂閱
53  11.2k

引用:
原帖由 giraffe2 於 2021-8-12 14:17 發表 查看引用來源
包括衣著和行為表現?有師兄試過被引誘嗎?
記憶中, 毛髮(頭髮, 眉毛, 閪毛)濃密, 性慾較強. 一摸就出水.

引用:
原帖由 家中小婆仔 於 2021-8-13 16:06 發表 查看引用來源
短牛仔褲, 短裙都有wor
好性感啊!今日裡面又點着?

引用:
原帖由 giraffe2 於 2021-8-12 14:17 發表 查看引用來源
我試過去飲宴時有個認識但唔熟悉嘅女人詐詐第第好秘密咁從我背後問我嘢,用對波在我背脊熨吓熨吓…😅想勾引我🤪

回覆 11# hkg369 的帖子

咁肥妹性慾好強,摩吓就好快出水。

引用:
嘴巴大:講話時,至少露出第二小𦥑齒。

鼻子大:性格較大方,個性較隨意。

下唇厚:下唇厚,性慾強。

古銅膚:通常表示愛好戶外活動,而愛好戶外活動的臭西比較主動。

運動型:經常運動能增加激素,激素刺激性慾。男女通用。奧運村點解要派安全套?因為不分男女運動員,個個都好淫。

英文流利(只適用於香港華人):崇洋,個性西化、開放。

回覆 1# giraffe2 的帖子

其實很難看得出來的。不少女人衣著斯文也可能性慾很強的。一定要試過才可證實

引用:
原帖由 aeonho 於 2021-8-14 10:48 發表 查看引用來源
咁肥妹性慾好強,摩吓就好快出水。
要睇埋肥妹體毛是否濃密. 有d女, 閪窿比厚厚閪毛完全遮晒. 呢d淫閪, 屌佢少都吾得呀!!

引用:
原帖由 hkg369 於 2021-8-15 16:33 發表 查看引用來源

要睇埋肥妹體毛是否濃密. 有d女, 閪窿比厚厚閪毛完全遮晒. 呢d淫閪, 屌佢少都吾得呀!!
我最喜歡閪厚厚的女人,屌起來最舒服

引用:
原帖由 MAN818 於 2021-8-16 07:35 發表 查看引用來源
我最喜歡 隻閪厚厚的女人,屌起來最舒服
見到件淫閪著住緊身底褲, 下面舊野脹卜卜, 點忍得住吾屌呀?

引用:
原帖由 hkg369 於 2021-8-17 16:05 發表 查看引用來源

見到件淫閪著住緊身底褲, 下面舊野脹卜卜, 點忍得住吾屌呀?
梗係....仲使講🤩🤩🤩

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆