上一頁下一頁
發新話題

[不能說的性事] 你覺得性慾強的女性有何特徵?包括衣著和行為表現

收藏  |  訂閱
53  11.2k

引用:
原帖由 失常少女 於 2021-8-21 11:10 發表 查看引用來源
Hey.....我下面厚肉..豬仔飽咁款....但小毛毛....係咪唔淫?????
今日下午staycation, 約左條女, 閪毛濃密, 閪窿全遮蔽. 呢隻淫閪, 一陣肯定餵極都吾飽. 慘!!

引用:
原帖由 hkg369 於 2021-8-21 11:41 發表 查看引用來源
今日下午staycation, 約左條女, 閪毛濃密, 閪窿全遮蔽. 呢隻淫閪, 一陣肯定餵極都吾飽. 慘!!
師兄努力,屌完請出返個包膠😊

引用:
原帖由 giraffe2 於 2021-8-12 14:17 發表 查看引用來源
包括衣著和行為表現?有師兄試過被引誘嗎?
會喺唔同嘅地方拍片引誘你

引用:
原帖由 東方小倫117 於 2021-8-21 14:13 發表 查看引用來源
師兄努力,屌完請出返個包膠😊
前日1pm攞房, 坐一陣, 開始手多多, 好快已將囡囡胸圍底褲除清. 先執一劑, 之後落去食afternoon tea buffet. 4pm番房瞓教回氣. 6pm瞓醒, 黎個鴛鴦浴, 再上床玩69, 坐蓮, 狗仔, 男上女下..., 將最後一滴精, 射晒入囡囡閪窿.

引用:
原帖由 hkg369 於 2021-8-23 15:29 發表 查看引用來源
前日1pm攞房, 坐一陣, 開始手多多, 好快已將囡囡胸圍底褲除清. 先執一劑, 之後落去食afternoon tea buffet. 4pm番房瞓教回氣. 6pm瞓醒, 黎個鴛鴦浴, 再上床玩69, 坐蓮, 狗仔, 男上女下..., 將最後一滴精, 射晒入囡囡 ...
師兄豪無保留的射晒入去🥰🥰🥰一定大量倒流出來🤭🤭

引用:
原帖由 MAN818 於 2021-8-25 07:27 發表 查看引用來源
師兄豪無保留的射晒入去🥰🥰🥰一定大量倒流出來🤭🤭
Ching無錯, 囡囡事後個閪窿, 一大陣精味.

引用:
原帖由 hkg369 於 2021-8-25 18:05 發表 查看引用來源
Ching無錯, 囡囡事後個閪窿, 一大陣精味.
這個我明白.....我無用袋已經好多年了,屌完閪射完啲精由閪窿慢慢流出來,在心理上是好大滿足😅😅😜😜

引用:
原帖由 china_enter 於 2021-8-14 21:40 發表 查看引用來源

嘴巴大:講話時,至少露出第二小𦥑齒。

鼻子大:性格較大方,個性較隨意。

下唇厚:下唇厚,性慾強。

古銅膚:通常表示愛好戶外活動,而愛好戶外活動的臭西比較主動。

運動型:經常運動能增加激素,激素刺激性慾。男女通用。奧運村 ...
外貌o既o野唔評論啦, 但後面三項又真係幾準

引用:
原帖由 MAN818 於 2021-8-26 06:50 發表 查看引用來源
這個我明白.....我無用袋已經好多年了,屌完閪射完啲精由閪窿慢慢流出來,在心理上是好大滿足😅😅😜😜
用袋有另一樂趣. 射滿一大袋精, 睇到女女嘩嘩聲, 幾得意.

咁妳鍾唔鍾意做愛?
引用:
原帖由 家中小婆仔 於 2021-8-13 13:59 發表 查看引用來源
咁大部份女仕都係喎,包括我自己

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆